Οι σταρ του «Υπέροχου Γκάτσμπι» μιλούν στο cinemag.gr

23.05.2013
Ο Τόμπι Μαγκουάιρ και η Κάρεϊ Μάλιγκαν μιλούν στον Ορέστη Ανδρεαδάκη για τους ρόλους τους στη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν.

Η νέα - γεμάτη αίγλη - ταινία του Μπαζ Λούρμαν, «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι», άνοιξε το 66ο Φεστιβάλ Καννών την περασμένη εβδομάδα - δύο μέρες μετά ακολούθησε και η πρεμιέρα της στην Ελλάδα όπου εδώ και μία εβδομάδα εξακολουθεί να γεμίζει τις αίθουσες.

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, που βρίσκεται στις Κάννες για τις καθημερινές ανταποκρίσεις του cinemag.gr από το Φεστιβάλ, συνάντησε τους συντελεστές της ταινίας, ανάμεσα τους και δύο από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, τον Τόμπι Μαγκουάιρ και την Κάρεϊ Μάλιγκαν, που μιλούν για τη ψυχοσύνθεση των ηρώων που υποδύονται. (Δείτε εδώ τη συνέντευξη με τον Μπαζ Λούρμαν και εδώ εκείνη με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο)

Ο Τόμπι Μαγκουάιρ έχει το ρόλο του Νικ Κάραουεϊ, τον άνθρωπο που είναι συνεχώς κοντά στον «Υπέροχο» Γκάτσμπι και μας αφηγείται την ιστορία, και η Κάρεϊ Μάλιγκαν έχει το ρόλο της Ντέιζι Μπιουκάνον, της γυναίκας που αποτελεί το μοιραίο αντικείμενο του πάθους του Γκάτσμπι.

Δείτε στο βίντεο τι λένε για τους χαρακτήρες που παίζουν:


Τόμπι Μαγκουάιρ / Κάρεϊ Μάλιγκαν - συνέντευξη... από NyxtesPremieras