Αποκλειστική συνέντευξη: ο Μαρκ Ράφαλο μιλά για τη «Συμμορία των Μάγων»!

09.06.2013
Ο πρωταγωνιστής της «Συμμορίας των Μάγων» αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά πίσω από τη μαγεία.

Έχοντας για χρόνια αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι ένας από τα πιο αξιόπιστα ταλέντα του αμερικανικού σινεμά, όχι μόνο με τις πάντα ιδανικές ερμηνείες του αλλά και τις επιλογές του, ο Μαρκ Ράφαλο κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ακόμη και στην πιο «συνωστισμένη» μπλοκμπάστερ ταινία της περσινής χρονιάς.

Ήταν η δική του παρουσία που έκανε τον Hulk, έναν χαρακτήρα με τον οποίο είχαν δυσκολευθεί ο Έρικ Μπάνα και ο Έντουαρντ Νόρτον, να ξεχωρίσει ανάμεσα στους τόσους χαρισματικούς πρωταγωνιστές των «Εκδικητών» και να δώσει την ευκαιρία στον 46χρονο ηθοποιό να δοκιμάσει και τέτοιους, υψηλού προφίλ ρόλους σε μεγάλες παραγωγές.

Μία από αυτές είναι η «Συμμορία των Μάγων» («Now You See Me») του Λουί Λετεριέ, την ιστορία μιας ομάδας τεσσάρων μοντέρνων μάγων που συγκλονίζει τη διεθνή κοινή γνώμη με μια σειρά από τολμηρές και πρωτότυπες ληστείες. Ο Μαρκ Ράφαλο είναι ο Ντίλαν Ρόουντς, πράκτορας του FBI, ο οποίος παρακολουθεί από απόσταση αναπνοής τη δράση των τεσσάρων, προκειμένου να προβλέψει και να αποτρέψει την επόμενή παράνομη δραστηριότητά τους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Ράφαλο μιλά για το ρόλο του στην ταινία, την αγαπημένη του σκηνή και τους λαμπερούς συμπρωταγωνιστές του, και αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά της παραγωγής!


Συνέντευξη Μαρκ Ράφαλο - Now You See Me από NyxtesPremieras

Η ταινία «Η Συμμορία των Μάγων», στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Μόργκαν Φρίμαν, Μελανί Λοράν, Μάικλ Κέιν, Άιλα Φίσερ, Ντέιβ Φράνκο, κυκλοφορεί στους κινηματογράφους.