Ο Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί μιλούν στο cinemag.gr!

11.06.2013
Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της αγαπημένης τριλογίας «Πριν…» μιλούν στην κάμερα του cinemag για την τρίτη ταινία της σειράς, την απόφαση να κάνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και την πιθανότητα η ιστορία του Τζέσι και της Σελίν να μην έχει τελειώσει ακόμη…

Γνωρίσαμε τον Αμερικανό Τζέσι και την Γαλλίδα Σελίν στο «Πριν το Ξημέρωμα» ως εικοσάχρονους νεαρούς που αυθόρμητα εμπιστεύτηκαν την χημεία τους και πέρασαν μια βραδιά στη Βιέννη συζητώντας για τη ζωή και τον έρωτα.

Η δεύτερη συνάντησή τους ήρθε «Πριν το Ηλιοβασίλεμα» στο Παρίσι και οι τριαντάρηδες πλέον ήρωες γέμισαν τα κενά που έφεραν τα εννιά χρόνια που πέρασαν χώρια με μια ακόμη συζήτηση ωρών, που αποκάλυψε τις νέες τους απόψεις, τα θέλω και τα πρέπει τους, και φυσικά τον έρωτα και τις σχέσεις.

Η τρίτη ταινία, το «Πριν τα Μεσάνυχτα», είναι ακόμη μερικές ώρες στην κοινή πια ζωή τους, αυτή τη φορά γυρισμένη στην Ελλάδα, μια υπέροχη κατακλείδα στην πιο αγαπημένη μας τριλογία.

Οι δύο πρώτες ταινίες έκαναν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, το 1995 και το 2004 αντίστοιχα, οπότε τι πιο φυσικό η τρίτη ταινία να κάνει την πρεμιέρα της στο αδερφάκι του Φεστιβάλ μας, το Athens Open Air Film Festival - δείτε περισσότερα εδώ.

Το cinemag.gr μίλησε στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι των Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί για την τρίτη ταινία της σειράς, την απόφαση να κάνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και την πιθανότητα η ιστορία του Τζέσι και της Σελίν να μην έχει τελειώσει ακόμη...Δείτε τι μας είπαν στο παραπάνω βίντεο.