Η Αντέλ Εξαρχόπουλος μιλά στο cinemag.gr

30.10.2013
H πρωταγωνίστρια της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα «Ζωή της Αντέλ (Κεφάλαια 1&2)», Αντέλ Εξαρχόπουλος, μιλά στον Ορέστη Ανδρεαδάκη και το cinemag.gr για την πλέον πολυσυζητημένη ταινία της σεζόν.

Αν κανείς πρέπει να ξεχωρίσει μια ταινία απ’ το τελευταίο Φεστιβάλ Καννών που να συγκέντρωσε τους προβολείς των μίντια και την προσοχή των απανταχού κινηματογραφόφιλων τότε αυτή θα ήταν αδιαμφισβήτητα η «Ζωή της Αντέλ (Κεφάλαια 1&2)» του Αμπντελατίφ Κεσίς.

Αυτό φυσικά δεν οφείλεται μόνο στον Χρυσό Φοίνικα που απέσπασε η ταινία του Γαλλο-Τυνήσιου σκηνοθέτη αλλά επίσης στον ντόρο που δημιούργησε οι περιβόητες ερωτικές σκηνές μεταξύ της Αντέλ Εξαρχόπουλος και της Λεά Σειντού, καθώς και στον πόλεμο δηλώσεων ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες και τον σκηνοθέτη που ξέσπασε τους επόμενους μήνες.

Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη την γοητευτική Αντέλ Εξαρχόπουλος στην Αθήνα, όπου η νεαρή ηθοποιός έδωσε το παρών στην Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ και φυσικά στην προβολή της «Ζωής της Αντέλ (Κεφάλαια 1&2)» που ακολούθησε.

Έχοντας πλέον κατακτήσει τη διεθνή αναγνώριση, η Εξαρχόπουλος μίλησε στον Ορέστη Ανδρεαδάκη και το cinemag.gr για την ταινία, τον συνταρακτικό έρωτα που βρίσκεται στο κέντρο της και την αδιαφορία των συντελεστών για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες - δείτε το βίντεο!