Οντρέ Τοτού: «Η ζωή είναι πολύπλοκη αλλά δεν πειράζει»

15.06.2014
Η Γαλλίδα ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο cinemag.gr για τη νέα της ταινία, «Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν», που κλείνει την τριλογία ωρίμανσης των «Euroflirt» και «Ρώσικες Κούκλες».

Στο «Euroflirt», τους είδαμε ως νεαρό ζευγάρι που δοκιμάζεται στην εξ αποστάσεως σχέση όταν ο Ζαβιέ (Ρομάν Ντουρί) μετακόμισε στην Βαρκελώνη για το Εράσμους του και η Μαρτίν (Όντρεϊ Τοτού) μένει στο Παρίσι.

Στο σίκουελ, τις «Ρώσικες Κούκλες», η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε καθαρά φιλική, αλλά η σπίθα επιστρέφει στο «Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν» με τους δύο πρώην να έχουν πια παιδιά, καριέρες και όλα αυτά που κάνουν την ενήλικη ζωή να είναι αφόρητα περίπλοκη.

Ο Ζαβιέ, έχοντας χωρίσει με την Γουέντι, αποφασίζει να την ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη για να βλέπει συχνά τα δύο παιδιά τους. Εκεί έχει μετακομίσει η καλύτερή του φίλη, την οποία βοήθησε να αποκτήσει παιδί με τη σύντροφό της. Για να εξασφαλίσει την πράσινη κάρτα, παντρεύεται μια Κινεζο-Αμερικανίδα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η επίσκεψη της Μαρτίν στη Νέα Υόρκη κάνει τα πράγματα ακόμη πιο μπερδεμένα.

Στην αποκλειστική συνέντευξή της στον Ορέστη Ανδρεαδάκη, η Όντρεϊ Τοτού εξηγεί την διαφωνία ανάμεσα στον χαρακτήρα της και εκείνον του Ζαβιέ όσον αφορά το πόσο απλή ή περίπλοκη μπορεί κανείς τη σημερινή ζωή. Δείτε το βίντεο!