Από Μακριά Και Αγαπημένοι

03.09.2010
Η σαρκαστική ευφυΐα και η ωμή ειλικρίνεια της Έριν (Ντρου Μπάριμορ) γοητεύουν τον πρόσφατα χωρισμένο Γκάρετ (Τζάστιν Λονγκ) συνοδεία μπύρας, κουβέντας και πρωινού την επόμενη μέρα. Η χημεία τους πυροδοτεί μια παθιασμένη καλοκαιρινή περιπέτεια που κανένας από τους δύο δεν περιμένει να έχει συνέχεια όταν η Έριν επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο και ο Γκάρετ παραμένει στη Νέα Υόρκη.

Ο Γκάρετ, που ελπίζει να γίνει μια μέρα μάνατζερ μουσικών συγκροτημάτων, και η Εριν, σερβιτόρα και τελειόφοιτος στη δημοσιογραφία, συναντιούνται ένα καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη και αφού ερωτεύονται προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανή την εξ αποστάσεως σχέση τους όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο...

Ρομαντική κομεντί με το ζευγάρι στη ζωή Τζάστιν Λονγκ και Ντρου Μπάριμορ να τα βρίσκει στη χημεία, όχι όμως και στην κωμωδία. Πέρα από δυο-τρεις αστείες κωμικές σκηνές να δίνουν ανάσες γέλιου με τη συμβολή κυρίως της -ποιος θα το περίμενε- Κριστίνα Απλγκέιτ, το υπόλοιπο φιλμ καταρρέει εξαιτίας του κακόγουστου χιούμορ και της παρουσίας της Μπάριμορ, που δείχνει να παίζει χωρίς κανένα σφρίγος.

Άντα Δαλιάκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ