O Άλβιν και η παρέα του 2

18.12.2009
Τα τρία αγαπημένα σκιουράκια που τραγουδούν - ο αρχηγός του γκρουπ Άλβιν, ο ψηλός και ήσυχος Σάιμον, καθώς και ο στρουμπουλός Θίοντορ - επιστρέφουν στο κινηματογραφικό sequel που συνδυάζει κινούμενα σχέδια με live action.
Τα τρία αγαπημένα σκιουράκια που τραγουδούν - ο αρχηγός του γκρουπ Άλβιν, ο ψηλός και ήσυχος Σάιμον, καθώς και ο στρουμπουλός Θίοντορ - επιστρέφουν στο κινηματογραφικό sequel που συνδυάζει κινούμενα σχέδια με live action.

Παιδική ταινία της κατηγορίας "και ποιός θα σκεφτεί τους γονείς;", όπου τα πάντα είναι εντελώς μηχανικά, κρύα και αφελή. Πλοκή για να τραβάς τα μαλλιά σου, όπου τίποτα δεν έχει νόημα ή συνοχή και γενικά ένα θέμα που σε κάνει να απορείς πώς μπορεί να παράγεται ακόμη, την εποχή της Pixar.

Σημειώνεται η παρουσία των τριών γυναικείων φωνών των Έιμι Πόλερ ("Saturday Night Live"), Άννα Φάρις ("The House Bunny", "Το Μυστικό του Brokeback Mountain") και Κριστίνα Άπλγκεϊτ ("Anchorman", "Παντρεμένοι με Παιδιά") στους ρόλους των Chipettes, δηλαδή τo γυναικείο συγκρότημα που ανταγωνίζεται την τριάδα των πρωταγωνιστών. Τρεις από τις αστειότερες γυναίκες του Χόλιγουντ, δίνουν μια νότα που αυτό το φιλμ δεν αξίζει, απέναντι στους άχρωμο βασικό τρίο των Τζάστιν Λονγκ, Τζέσι Μακάρτνεϊ και Μάθιου Γκούμπλερ. Όσο για τον Τζέισον Λι, αυτός εδώ απλώς χτυπάει κάρτα.

Θοδωρής Δημητρόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ