FYI

Βουτιά... στις τιμές έως και -70% στo athensheart mall!

16.07.2015
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το athensheart mall «φοράει» την καλοκαιρινή του διάθεση, πραγματοποιώντας κατακόρυφη «βουτιά» στις τιμές έως και 70%, από τις 13 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2015!

Φέτος, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στo athensheart mall δεν περιορίζονται μόνο σε μοναδικές προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, τεχνολογία κτλ, αλλά επιφυλάσσουν και μοναδικές ευκαιρίες, για όσους πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο εμπορικό κέντρο.

Συγκεκριμένα, με ημερήσιες αγορές αξίας 100€ από τα καταστήματα του athensheart mall, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ζευγάρι παιδικά γυαλιά ηλίου από μία ξεχωριστή συλλογή μόνο με 10 ευρώ, ή ένα ζευγάρι polarised με 15 ευρώ, από το κατάστημα Optical Papadiamantopoulos, που βρίσκεται στο 2ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Έτσι, φέτος το καλοκαίρι σας δίνεται η δυνατότητα να προστατεύσετε τα μάτια των παιδιών σας από τον ήλιο, με επώνυμα παιδικά γυαλιά, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Επιπλέον, το athensheart mall υπόσχετε να «δροσίσει» τους μικρούς & μεγάλους φίλους του, με τις ασυναγώνιστες τιμές σε όλα τα είδη, τη διασκέδαση και το φαγητό στο 3ο επίπεδο, καθώς και με δωρεάν parking, διάρκειας δύο (2) ωρών!

Σας περιμένουμε όλους στο athensheart mall , στην πιο δροσερή και ευχάριστη ατμόσφαιρα της Αθήνας!