FYI

Η Katy Perry θα πρωταγωνιστήσει στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια της H&M για το 2015

14.07.2015
Η H&M με χαρά ανακοινώνει ότι το διεθνές ίνδαλμα της ποπKatyPerry θα πρωταγωνιστήσει στη Χριστουγεννιάτικη Καμπάνια της για το 2015.

Η Katy θα εμφανιστεί σε μια παγκόσμια τηλεοπτική και έντυπη καμπάνια που εξυμνεί την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου με το αυθεντικό στυλ της H&M, αποπνέοντας το πνεύμα χαράς και συντροφικότητας των Χριστουγέννων. Η καμπάνια θα λανσαριστεί το Νοέμβριο του 2015.

"Τα καταστήματα της H&M ήταν ένα από τα πρώτα που είχα επιλέξει, όταν άρχισα να δημιουργώτο προσωπικό μου στυλ. Όλα αυτά τα χρόνια, μου αρέσει να εμπλουτίζω συνεχώς τη γκαρνταρόμπα μου με κομμάτια της H&M. Ένας από τους λόγους που λατρεύω τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορώ να φοράω άνετα και χαριτωμένα ρούχακαι η H&M δίνει αυτή τη δυνατότητα σε όλους ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας. Ανυπομονώ να δει όλος ο κόσμος τη δουλειά που κάναμε με τον JonasÅkerlund και τον DanJackson", λέει η KatyPerry.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η KatyPerry θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια μας φέτος τα Χριστούγεννα. Λατρεύουμε τα πάντα στην Katy, από το απίστευτο ταλέντο και την ενέργειά της μέχρι την παιχνιδιάρικη διάθεση του προσωπικού της στυλ", λέει η PernillaWohlfahrt, Επικεφαλής Σχεδίασης της H&M.

Η KatyPerry είναι παγκόσμια σούπερ σταρ.Ήταν η πρώτη καλλιτέχνης που ξεπέρασε τα 75 εκατομμύρια downloads και αποτελεί την κορυφαία σταρ στο Twitter, με 72 εκατομμύρια followers. Είναι η μόνη καλλιτέχνιδα που είχε πέντε τραγούδια από το ίδιο άλμπουμ στο No 1 του Billboard ("CaliforniaGurls", "TeenageDream", "Firework", "E.T." και "LastFridayNight") και η μοναδική μέχρι σήμερα με δύο βίντεο ("Roar" και "DarkHorse"), τα οποία ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο views στο Vevo. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην περιοδεία PrismaticWorldTour σε Ευρώπη, Ασία και Νότια Αμερική.