Για να φουσκώσουν τα σφολιατάκια

22.04.2010
στο ψήσιμο, τα τοποθετείτε κρύα στον προθερμασμένο φούρνο σας.

Για να φουσκώσουν τα σφολιατάκια στο ψήσιμο, τα τοποθετείτε κρύα στον προθερμασμένο φούρνο σας.

Πριν ψήσετε το ψάρι στο γκριλ αλείψτε το με μια λεπτή στρώση μαγιονέζας. Δεν θα κολλήσει στη σχάρα, θα διατηρηθεί ζουμερό και θα αποκτήσει υπέροχη γεύση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στη μαγιονέζα διάφορα αρωματικά.

Για να αποφύγετε το καθάρισμα του φούρνου έπειτα από κάθε φαγητό που ψήνετε, βάλτε στην τελευταία σχάρα της κουζίνας σας ένα ταψί με χοντρό αλάτι καθ’ όλη τη διάρκεια του ψησίματος.

Για να μη λασπώσει το γιουβέτσι, όταν το βγάλετε από το φούρνο, ρίξτε 5-6 παγάκια και ανακατέψτε.