Τσιαμπάτα (Ciabatta) γεμιστή με μορταδέλα και μυζήθρα

16.05.2011

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Yλικά

  • 2 ψωμιά ciabatta (τσαμπάτα)
  • 4 φέτες μορταδέλα με φιστίκια Αιγίνης
  • 200 γρ. μυζήθρα φρέσκια μαλακή
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης ψητές
  • 6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο

Eκτέλεση

Ανοίγουμε με μαχαίρι την κάθε αφράτη ciabatta σαν τσέπη, ραντίζουμε το εσωτερικό τους με το ελαιόλαδο και τις γεμίζουμε μοιράζοντας τη μορταδέλα, τη μυζήθρα, τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης και τα αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας.