Πίτσα από μπαγκέτα

17.09.2014

Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Υλικά για 24 κομμάτια

Yλικά

-1 μπαγκέτα λεπτή
-250 γρ. ντοματίνια
-1 φλιτζάνι μοτσαρέλα ψιλοκομμένη
-½ φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
-½ φλιτζάνι γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
-1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
-1 κουτ. γλυκού ρίγανη
-πιπέρι

Eκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Κόβουμε την μπαγκέτα κατά μήκος στη μέση και αφαιρούμε όση ψίχα μπορούμε. Αναμειγνύουμε σε μπολ τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τη γαλοπούλα, τη μοτσαρέλα, τη γραβιέρα, το πιπέρι και τον πελτέ. Απλώνουμε το μείγμα στις μπαγκέτες και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Κόβουμε κάθε μπαγκέτα σε 12 κομμάτια και σερβίρουμε.