Τι μαγειρεύει η Τζένιφερ Άνιστον; Δες τις σούπερ συνταγές της

09.02.2016
Δύο απίστευτες συνταγές, για πρωινό αλλά και μεσημεριανό γεύμα ποστάρει η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram και μας ανοίγει την όρεξη!

Μπορεί στα φιλαράκια η Τζεν - ως Ρέιτσελ - να μην ήταν η πιο δεινή μαγείρισσα και να κατάφερε ακόμη και τον Τζόι ν΄αρνηθεί το φαγητό (θυμήσου το επεισόδιο που η Ρείτσελ μαγείρεψε το δείπνο των Ευχαριστιών, εξού και η κεντρική φωτογραφία), ωστόσο, στην πραγματικότητα η ίδια μαγειρεύει και μάλιστα αλά ελληνικά!

Η celebrity έχει αποδείξει ότι κουβαλά πάντα μαζί την ελληνική καταγωγή της και το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και με τη μαγειρική της. Κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα και κλεψε τις συνταγές της.

Αυτό είναι το πρωινό της Τζένιφερ Άνιστον

Ελληνικότατο το πρωινό της Τζεν με φρέσκο αυγουλάκι μάτι, ντοματούλα και λίγο από αβοκάντο, έτσι για να μπαίνει και η αμερικανιά στο πιάτο.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ίδια - μαζί με άλλες από την καθημερινότητά της - στο λογαριασμό Instagrmam της σειράς περιποίησης μαλλιών Living Proof.

Good morning, Instagram!

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on

Υγιεινό, γευστικό και πάνω απ΄όλα θρεπτικότατο το πρωινό της Άνιστον, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Όπως άλλωστε αποκαλύπτει η ίδια, προτιμά πάντα τα φρέσκα αυγουλάκια κατευθείαν από το κοτέτσι.

Our chickens have been very hard at work

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on

Για το πώς θα κόψεις τη ντομάτα και το αβοκάντο δε χρειάζεται ιδιαίτερες οδηγίες. Για τέλειο αυγουλάκι ποσέ, σου υπενθυμίζουμε παλαιότερο άρθρο μας με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις: Τα μυστικά για τέλεια αυγά ποσέ

Και για μεσημεριανό; Τι μας προτείνει η Άνιστον; Η απάντηση στην επόμενη σελίδα.

Το μεσημεριανό γεύμα που προτείνει η Τζένιφερ Άνιστον

Κι όσο για το γεύμα; Η ελληνική καταγωγή δεν κρύβεται!

Το μεσημεριανό της είναι σαφέστατα επηρεασμένο από την μεσογειακή και πιο συγκεκριμένα την ελληνική κουζίνα: σαλάτα με άρωμα Ελλάδας.

Η συνταγή:
Πλιγούρι, αγγουράκι, μαϊντανό, κρεμμύδι, φασόλια, τυρί φέτα, φυστίκια και λίγος δυόσμος (ή μέντα) και ιδού ένα πλήρες κι υπέροχο μεσημεριανό γεύμα που θα σε κρατήσει χορτάτη και δε θα σε γεμίσει περιττές θερμίδες μιας και το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά κι η εξόρμηση στις παραλίες έχει ήδη αρχίσει!

My perfect salad ? Bulgar, cucumbers, parsley, mint, red onion, garbanzo beans, feta cheese, & pistachios.

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on

Εμάς η Τζεν μας έπεισε! Από αύριο για πρωινό έχει αυγουλάκι ποσέ με φρυγανιά και ντοματούλα και το μεσημέρι θα δοκιμάσουμε τη σαλάτα υπερπαραγωγή. Εσύ;

Κι αν η σαλατούλα αυτή δε σου έκανε το κλίκ, έχουμε εναλλακτικές προτάσεις. Τσέκαρε μερικές από τις πιο νόστιμες και δροσερές σαλάτες με πλιγούρι (στην επόμενη σελίδα).

Νόστιμες σαλάτες με πλιγούρι για να διαλέξεις

Σαλάτα με πλιγούρι ντομάτα και μοτσαρέλα

Σαλάτα με πλιγούρι και ρόκα

Σαλάτα με πλιγούρι και μέντα

Μεσογειακή σαλάτα με ρόκα και πλιγούρι