Έξοδος για φαγητό: Τ΄απαγορευμένα του πρώτου ραντεβού

07.03.2017
Τι προσέχουμε οι περισσότερες γυναίκες στο πρώτο ραντεβού; Μαλλί στην τρίχα, ρούχα που κολακεύουν, παπούτσι φαντεζί, βάψιμο διακριτικό αλλά που να καλύπτει τις ατέλειες, η εμφάνισή σου είναι τέλεια! Έχεις βρει αστείες ατάκες για να σπάσεις τον πάγο κι είσαι έτοιμη. Τι γίνεται όμως αν το νέο αμόρε ξέρει πολλά από φαγητό;

Τι ν΄αποφύγεις για να μη φανείς άσχετη κι ακόμη χειρότερα κάνεις άσχημη εντύπωση;

Παράγγειλε όσα ξέρεις και μπορείς να προφέρεις

Δε χρειάζεται να εντυπωσιάσεις παραγγέλνοντας το πιο δύσκολο φαγητό, ειδικά αν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Μπορεί για παράδειγμα τα noodles (νουντλς), το kimchi (κίμτσι) ή η μπρζολίτσα saignant (σενιάν) να σου φαίνονται καλή επιλογή για να εντυπωσιάσεις, πριν παραγγείλεις όμως βεβαιώσου αφενός πως ξέρεις πώς προφέρονται κι αφετέρου πως γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται.

Αλλιώς σε βλέπω να τρως την μπριζολίτσα με το αίμα να ρέει (μαγειρεμένη σενιάν δηλαδή), ακόμη κι αν δεν αντέχεις καν στην ιδέα.

Πες όχι στις φτερούγες

Μπορεί να είναι τόσο νόστιμες, είναι όμως και τόσο δύκσολες στο να φαγωθούν με στιλ. Η φτερούγα, όπως και το παϊδάκι τρώγονται με το χέρι και μόνο, οπότε θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Σήμερα θέλεις να εντυπωσιάσεις, όχι να λαδωθείς.

Αν πάλι επιμένεις, σου θυμίζουμε πώς θα φας φτερούγες σαν σωστή κυρία.

Δεν είσαι 12χρονο: πες όχι σε επιλογές fast food

Είσαι μια γυναίκα με άποψη κι έτσι πρέπει να είναι και οι επιλογές σου στο φαγητό. Ξέχνα λοιπόν τα μπέρκερ με τα τσιπς, την πίτσα και τα πιτόγυρα που συνηθίζεις να τρως στις εξόδους με τις φίλες. Πρώτο ραντεβού βγήκες, ας είναι πιο ιδιαίτερο. Εκτός κι αν το αμόρε είναι της ίδια συνομοταξίας οπότε δική σας η επιλογή αλλά πρώτο ραντεβού σε fast food πού ακούστηκε;