Τι άλλαξε στην Toblerone & γιατί τόσες αντιδράσεις;

09.11.2016
Επιμέλεια: Δήμητρα Γκούντρα Από χθες το διαδίκτυο έχει γεμίσει με δημοσιεύματα αναφορικά με την αλλαγή του μεγέθους και του σχήματος της γνωστής σοκολάτας Toblerone.

Η αλήθεια είναι πως οι Βρετανοί το έπαθαν το μίνι σοκ και το διαδίδκτυο έχει "βουίξει" σε επίπεδα εποχών Brexit!

Ο λόγος; Η γνωστή εταιρεία σοκολάτας αποφάσισε να μειώσει την ποσότητα με ένα απλό κολπάκι, μίκρυνε την απόσταση ανάμεσα στα χαρακτηριστιά τρίγωνα-κώνους. Με αυτή τη μικρή αλλά αισθητή αλλαγή το βάρος μειώθηκε αό 170 γραμμάρια σε 150 στην περίπτση της μικρής σοκολάτας κι από 400 γραμμάρια σε 360 στην περίπτωση της μεγάλης μπάρας.

Το Brexit ευθύνεται για την αλαγή!

Δεν κάνουμε πλάκα! Για την αλλαγή της σοκολάτας που έχει προκαλέσει σοκ στο Ηνωμένο Βασίλειο ευθύνεται η απόφαση για έξοδο της Μεγάλη Βρετανίας από την ΕΕ που θα παρασύρει την στερλίνα, αν και η εταιρεία διατείνεται πως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το Brexit.

Η δικιά μου πάντως ερώτηση είναι η εξής: Τώρα που έμαθα τον σωστό τρόπο για να κόβω την Toblerone αλλάζουν τα δεδομένα;

Σύμφωνα με την εταιρεία στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη (η σοκολάτα εξάγεται σε 120 χώρες) οι σοκολάτες Toblerone δεν πρόκειται να αλλάξουν. Στην Ελλάδα δηλάδή θα συεχίσουν να κυκλοφορούν οι κλασικές αγαπημένες Toblerone!

Απίστευτα τρολ στο διαδίκτυο - Δες το βίντεο

Η αλλαγή της σοκολάτας οδήγησε όχι μόνο σε τσουνάμι παραπόνων αλλά και σε απίστευτες πλάκες και τρολαρίσματα στο διαδίκτυο.