Το φλερτ ξεκινά από το... τραπέζι

29.06.2011
Το χρώμα, η γεύση και το άρωμα ενός φαγητού είναι σημαντικά στοιχεία ενός ρομαντικού δείπνου.

Το χρώμα, η γεύση και το άρωμα ενός φαγητού είναι σημαντικά στοιχεία ενός ρομαντικού δείπνου.

Το Ινστιτούτο Ερευνών Γεύσεων και Αρωμάτων στο Σικάγο απέδειξε ότι οι ευωδιές της κανέλας, των κρουασάν και της γλυκιάς κολοκύθας μπορεί να είναι πιο ελκυστικές ακόμη και από το πιο αισθησιακό άρωμα. Το ίδιο και το άρωμα βανίλιας, λεβάντας, φράουλας και καραμέλας.

Προκαταρκτικά στο... τραπέζι

Οι συγγραφείς του βιβλίου «Ξεκινήστε το φλερτ από το τραπέζι» ορκίζονται ότι αν του μαγειρέψετε με αγάπη και φροντίδα ένα νόστιμο πιάτο, έχετε περισσότερες ελπίδες να τον κάνετε δικό σας το ίδιο βράδυ, από το αν τον γυρίσετε από μπαρ σε μπαρ και κλαμπ σε κλαμπ.

Ακόμη και σπαγγέτι με θαλασσινά ή πίτσα σε σχήμα καρδιάς να του σερβίρετε, να το συνοδεύσετε με καλό κρασί ή σαμπάνια και, φυσικά, ένα πλατύ χαμόγελο.

Εγώ, πάντως, προτείνω συνταγές με σοκολάτα, το πιο ερωτικό ίσως έδεσμα, που ανεβάζει τη λίμπιντο και δημιουργεί αίσθημα ευφορίας!