Κρέπες Νηστίσιμες

21.04.2016
Κρέπες ηστίσιμες

Υλικά

  • Ζύμη:

    • Αλεύρι

    • Νερό

    • Αλάτι

    • Πιπέρι

    • Λάδι

  • Γέμιση: Κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή κιμά σόγιας

Ετοιμασία

  1. Αναλογίες δεν χρειάζεται να αναφέρουμε. Βάζουμε τόσο νερό και αλεύρι ώστε ο χυλός μας να μην είναι πολύ πηχτός.

  2. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το λαδώνουμε ελάχιστα με ένα πινέλο και βάζουμε μια λεπτή στρώση χυλού. Μόλις ροδίσει από την μια πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη.

  3. Τις γεμίζουμε με κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή με κιμά σόγιας (όπως τα κανελόνια).

  4. Τοποθετούμε τις κρέπες σε ένα πυρέξ τις περιχύνουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα ή κρέμα γάλακτος φυτική και τριμμένο κασέρι νηστίσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ