Τορτίγιας με ντιπ σκόρδου και λαχανικών

25.06.2009
Για τους λάτρεις των λαχανικών!

Τι έχουμε:

  • 1 πακέτο El Sabor Wraps
  • Για τη γέμιση:
  • 1 φλιτζ. El Sabor ντιπ σκόρδου και λαχανικών
  • 1 ντομάτα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 καρότα
  • 3 φύλλα μαρουλιού
  • 1 κλωναράκι μαϊντανό
  • 2 κουταλιές βιτάμ

Για το γαρνίρισμα:

  • φύλλα μαρουλιού
  • ροδέλες κόκκινης πιπεριάς

Τι κάνουμε:

Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε κύβους και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το βιτάμ, έως ότου μαλακώσουν.

Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού, τα στραγγίζουμε, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ψιλοκόβουμε μέσα σε ένα μπολ.

Ζεματίζουμε την ντομάτα σε ζεστό νερό, για ένα λεπτό, για να ξεφλουδίζεται ευκολότερα και αφού την ξεφλουδίσουμε, την κόβουμε σε κομματάκια και την προσθέτουμε στο μπολ με το μαρούλι. Κατόπιν καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε με τον τρίφτη μέσα στο μπολ, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, το El Sabor ντιπ σκόρδου και λαχανικών και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις.

Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τις πίτες El Sabor, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας:

Είτε τις βάζουμε κάτω από προθερμασμένο γκριλ για 2 λεπτά, είτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.

Μόλις ετοιμαστούν, τις απλώνουμε σε μια πιατέλα, βάζουμε 2-3 κουταλιές από τη γέμιση και τις τυλίγουμε.

Τις σερβίρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος, στρωμένη με φύλλα μαρουλιού και γαρνίρουμε τις τορτίγιας με ροδέλες κόκκινης πιπεριάς.

Συμβουλή
Μπορούμε να προσθέσουμε και φύλλα ρόκας.

το κατάλληλο κρασί Αθήρι.