Παγωμένο τσάι

29.08.2011

Υλικά:

  • 6 κ.γ. μαύρο τσάι
  • 1 χούφτα φρέσκα φύλλα δυόσμου
  • 6 φλιτζάνια βραστό νερό
  • 1/3 φλιτζάνι χυμό λεμονιού ή λάιμ
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • ζάχαρη
  • παγάκια

Τυλίγετε το μαύρο τσάι σε γάζα και το τοποθετείτε σε ένα μπολ.

Ρίχνετε μέσα και τα φύλλα δυόσμου και το γεμίζετε με το νερό. Το αφήνετε για 10'. Το τσάι πρέπει γίνει δυνατό γιατί τα παγάκια και οι χυμοί θα αραιώσουν τη γεύση.

Τώρα ρίχνετε μέσα και τους χυμούς, λίγη ζάχαρη, ανακατεύετε και το μεταφέρετε σε μία μεγάλη κανάτα. Το αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει.

Για να το σερβίρετε, παίρνετε κολονάτα ποτήρια για κοκτέιλ, βάζετε παγάκια και απολαμβάνετε τέλεια δροσιστική γεύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ