Aγκινάρες με ταραμοσαλάτα

31.03.2010
Yλικά για 6 άτομα

  • 6 αγκινάρες τρυφερές
  • 2 λεμόνια
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζάνι ταραμοσαλάτα
  • άνηθο φρέσκο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα

Eκτέλεση
Kαθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε πολύ καλά με τα λεμόνια. Τις βράζουμε σε άφθονο νερό για 8-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν ελαφρώς τραγανές. Στη συνέχεια, τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα, τις ανοίγουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο την καρδιά τους και τις γεμίζουμε με την ταραμοσαλάτα. Γαρνίρουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ