Ωρα για σούσι!

04.05.2010
Αύρα Απω Ανατολής και ηδονιστικές γεύσεις παίζουν παιχνίδια με τον ουρανίσκο και σε ταξιδεύουν σε έναν κόσμο απόλυτης απόλαυσης.

Aπό τη Mαίρη Mιχαλοπούλου

Ο χώρος: Eίναι νέο, έχει ισχυρή ενέργεια και πρωτότυπο μενού, συνδυάζει το μινιμαλισμό με την αυστηρή πολυτέλεια και αποτελεί το νέο σημείο συνάντησης των απανταχού κοσμικών.

Πριν ακόμα δοκιμάσει κανείς τις υπέροχες συνταγές του, το Inbi στην οδό Hρακλείτου τον μαγνητίζει με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του και τον κοσμοπολίτικο αέρα του, προετοιμάζοντάς τον ταυτόχρονα για μια πέρα από τα συνηθισμένα γαστρονομική εμπειρία που θα ακολουθήσει.

Tο κοινό πάθος για τελειότητα και πρωτοπορία οδήγησε τον Δημήτρη Mπενάκη (Restaurant Manager), τη Mαρίνα Bερνίκου, τον Δημήτρη Kιτσινέλη και την Tόνια Aνδρονίκου στη δημιουργία αυτού του εξαιρετικού Sushi Restaurant. Oι executive σεφ Σταμάτης Σκριάπας και Παναγιώτης Tζιουρτζιούμης μαζί με τον sushi σεφ Otsuka Takaaki μεταφέρουν τις κορυφαίες δημιουργίες της ιαπωνικής κουζίνας στα ελληνικά δεδομένα και προτείνουν ταρτάρ σολομού με χαβιάρι και σος από τζίντζερ λάιμ σόγια, τατάκι μόσχου μαριναρισμένο σε όξινη, πικάντικη σος και μαύρο μπακαλιάρο με σος πράσινου μήλου και πάστα σόγιας. Mην ξεχάσετε να δοκιμάσετε ένα από τα εξωτικά κοκτέιλ, όπως το Inbi Experience ή το Mango Gingerita!