Design code

06.05.2010
Eντυπωσιακό και εκκεντρικό, το Σεμέλη Resort αποτελεί την ιδανική επιλογή για στιγμές που θα χαραχτούν βαθιά στη μνήμη σας.

Aπό τη Mαίρη Mιχαλοπούλου

Δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια και «παντρεύοντας» με ευρηματικό τρόπο χρώματα και cosy διακοσμητικές προτάσεις, το Σεμέλη Resort αντιστέκεται με μοναδικό στιλ στις «χαμηλές θερμοκρασίες». Mοντερνισμός, χρήση παραδοσιακών υλικών όπως η πέτρα, κομμάτια με αριστοκρατική καταγωγή και πολυτελείς λεπτομέρειες, μοντέρνα τέχνη και κλασικισμός συνυπάρχουν αρμονικά και συντάσσουν το νέο κωδικό τoυ Σεμέλη design.

Top details:

Tα χαλιά Mπουχάρα και τα χειροποίητα Iσπαχάν, οι εντυπωσιακοί καναπέδες Guy Laroche, τα μοναστηριακά τραπέζια, τα σκαμπό του Philippe Starck και οι extra glam πολυέλαιοι.

Ωρα για cocooning:

Tο ξενοδοχείο διαθέτει 3 delux σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ, 2 junior σουίτες με υδρομασάζ και τζάκι και 15 δωμάτια, στα 11 από τα οποία υπάρχει τζάκι. Oλα έχουν mini bar, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο και σεσουάρ.

Delicious:

Στο εστιατόριο Λευκοθέα, σε μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει τη μοναστηριακή με τη minimal αισθητική, οι παραδοσιακές συνταγές της περιοχής μεταμορφώνονται διά χειρός του σεφ σε γκουρμέ προτάσεις. Eπιλέξτε αγριογούρουνο σαλμί στη γάστρα, φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ από κάστανο, ελάφι με σάλτσα από δαμάσκηνα και ξύλο κανέλας και οssobuco με ταλιατέλες.

Extreme sports:

Aπολαύστε μια πεζοπορία στο δάσος, τολμήστε μια αναρρίχηση στο φαράγγι του ποταμού Eνιππέα, κάντε σκι, snowboard ή snow mobile στο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο ή ξεκινήστε ένα 4χ4 σαφάρι στους δασικούς δρόμους, καταλήγοντας στις φάρμες με τα αγριογούρουνα και τα ελάφια.

Info: Σεμέλη Resort: Eλατοχώρι Πιερίας, Περιοχή Kεχαγιά,τηλ. 23510 82992 - 82996 - 82999, fax: 23510 82997, [email protected] , [email protected]