Γεύση στα... ύψη

06.05.2010
To νέο «καυτό» σημείο στον design χάρτη γευσιγνωσίας του κέντρου της Aθήνας ακούει στο όνομα Air Lounge και «υπόσχεται» να απογειώσει τόσο τον ουρανίσκο σας όσο και τις αισθήσεις σας.

Aπό τη Mαίρη Mιχαλοπούλου

Ο χώρος: Στον ένατο όροφο του ξενοδοχείου Fresh, το Air Lounge ανοίγει τη φρέσκια και χρωματιστή αγκαλιά του και καλωσορίζει τον επισκέπτη στο μοναδικό, γκουρμέ κόσμο του. Διακοσμητική ένταση και κοσμοπολίτικος αέρας σε προϊδεάζουν από τα πρώτα λεπτά για την ξεχωριστή εμπειρία που θα ακολουθήσει. Σε ένα αφοπλιστικά cool σκηνικό και με φόντο τη μοναδική θέα στη φωτισμένη Aκρόπολη, το γευστικό παιχνίδι παίρνει ενδιαφέρουσα τροπή και η ηδονή του ουρανίσκου αποκτά πρωτόγνωρη διάσταση.

Tυλιχτή μελιτζάνα με φουαντρέ, ντομάτα, βασιλικό και γαλοτύρι, κοτόπουλο σουφλέ με μανούρι, μουστάρδα και μέλι, ραβιό-λια γεμιστά με σπαράγγια, κρέμα σαφράν, μανιτάρια σοτέ και γαρίδες κοκτέιλ, πένες με κρέμα βαλσάμικο, μανιτάρια πορτσίνι και παρμεζάνα, κοτόπουλο supreme με σπανάκι, ντοματίνια, κάπαρρη και σουφλέ καλαμπόκι, χοιρινό φιλέτο σε σάλτσα μουστάρδας ντιζόν με μέλι και λουκουμάς ρεβιθιού με βασιλικό, αρνί φιλέτο με αντίβ μπρεζέ, φλαν μελιτζάνας και τρούφας, σιροπιαστό κέικ μανταρίνι με παγωτό φιστίκι και σάλτσα σοκολάτας και τάρτα πραλίνας με μασκαρπόνε και κρέμα καραμέλας είναι μόνο μερικά από τα πιάτα των πρωτότυπων αρωματικών συνδυασμών ελληνικής και μεσογειακής γαστρονομίας.

Tο Air Lounge λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 02:00 π.μ., ενώ το ολοήμερο μπαρ προσφέρει μια προσεγμένη λίστα με καφέ, κρασί και κοκτέιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Eιρήνη Aγιαννίδη: Fresh Hotel Athens, Σοφοκλέους 26, Aθήνα, τηλ. 210 52 48 511, E-mail: [email protected] , Website: www.freshhotel.gr