Όσα πρέπει να ξέρεις για το νυφικό της Μπέλα

25.11.2011
Στο πρώτο μέρος του ''Twilight Saga: Χαραυγή'', παρακολουθούμε τον αρχοντικό γάμο της Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Στο πρώτο μέρος του ''Twilight Saga: Χαραυγή'', παρακολουθούμε τον αρχοντικό γάμο της Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η κινηματογραφική Μπέλα ως νύφη είναι αστραφτερή και κούκλα και το νυφικό της φόρεμα αναμένεται να το τιμήσουν φέτος πολλές μελλόνυμφες.

Το λευκό μακρύ νυφικό με την δαντέλα στην πλάτη είναι μια δημιουργία της διάσημης σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα (Carolina Herrera)και αντίτυπα του νυφικού αυτού θα αρχίσουν να πωλούνται από την επόμενη χρονιά και επίσημα.

Η ίδια η Χερέρα την οποία προτίμησε η ίδια η συγγραφέας του saga, Στέφανι Μέγιερ, μίλησε για το νυφικό της Μπέλα και τόνισε:

"Ήθελα το φόρεμα να αντικατοπτρίζει την μαγική στιγμή που βιώνουν οι δύο πρωταγωνιστές τη στιγμή του γάμου. Πρόκειται για την Μπέλα, ένα αθώο νεαρό κορίτσι που βρίσκει την πρώτη πραγματική της αγάπη και παντρεύεται. Φυσικά επηρεάστηκα και από την περιγραφή του νυφικού όπως υπάρχει στο βιβλίο της Στέφανι αλλά έλαβα υπόψη και την προσωπικότητα και το στυλ της ίδιας την νύφης.

Το νυφικό φόρεμα είναι κάτι πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο για κάθε γυναίκα και η Μπέλα είναι ρομαντική αλλά και σοφιστικέ. Δηλαδή, το νυφικό γίνεται το σύμβολο για τον ίδιο το χαρακτήρα που ενσαρκώνει η Κρίστεν. Είμαι κι εγώ μεγάλη φαν του Twilight και ενθουσιάστηκα που έγινα μέρος του πρότζεκτ αυτού. Τα νυφικά του οίκου μας έτσι κι αλλιώς έχουν να κάνουν με την διαχρονική κομψότητα, στοιχείο που ταιριάζει ακριβώς με τις περιγραφές της Στέφανι Μέγιερ (Stephenie Meyer για το νυφικό της Μπέλα)".

Η τιμή του νυφικού της Κρίστεν Στιούρτ από τον οίκο "Herrera" δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί (θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο του 2012) αλλά ήδη κυκλοφορεί μια ρέπλικα του νυφικού της Ιζαμπέλα Σουάνκ από τον Άλφρεντ Άντζελο (Alfred Angelo) στην τιμή των 799 δολαρίων.

Κ.Π