<!--FASHION POLICE-->

05.12.2011
Βαθιa πολιτικοποιημένη, η κόρη του Δράκουλα ζαλώνεται το ταγάρι της κι ετοιμάζεται να πάει στο πρώτο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρανσυλβανία, πρόθυμη να σφουγγαρίσει το πάτωμα με τα γόνατα αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση γι’ αυτή την εμφάνιση.

Μαρίνα Καλογήρου
Βαθιά πολιτικοποιημένη, η κόρη του Δράκουλα ζαλώνεται το ταγάρι της κι ετοιμάζεται να πάει στο πρώτο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρανσυλβανία, πρόθυμη να σφουγγαρίσει το πάτωμα με τα γόνατα αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση γι’ αυτή την εμφάνιση.

Λυδία Παπαϊωάννου
Στην εκπομπh της, η Λυδία αναλαμβάνει διάφορες επικίνδυνες αποστολές. Εδώ τη βλέπουμε μετά το επεισόδιο όπου έπρεπε να καθίσει να τη βάψει ένα τετράχρονο με πινέλα ελαιοχρωματιστή. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, όλα πήγαν καλά.

Νικολέττα Καρρά
Λeνε οτι το καλό γούστο δεν κρύβεται. Στην περίπτωση της ηθοποιού, όπου προσπαθεί να σωθεί, το καλό γούστο όχι απλά κρύβεται, αλλά έχει μπει στην υπηρεσία προστασίας μαρτύρων του FBI. Η Νικολέττα μάλλον έχει χάσει τα ίχνη του για πάντα.

Ρία Τσίγκα
Καποιοι χάλασαν τα μάτια τους διαβάζοντας. Η Ρία πάλι, πιθανότατα απέκτησε αστιγματισμό κοιτάζοντας πολλή ώρα τις γόβες της. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται προσαρμογή των φακών για να βλέπει λεπτομέρειες, π.χ. το νούμερο στα ρούχα της.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Αποφασισμeνη να καταστρέψει μία και καλή το Γκόθαμ Σίτι και τον Μπάτμαν, η ηθοποιός κάνει μια πρόβα καταστροφής στην κοσμική Αθήνα. Ο Ντάνι Ντε Βίτο, που έκανε αρχικά τον Πιγκουίνο στην ταινία, μπορεί και να θέλει πίσω το παντελόνι του!

Συσσοβίτης - Βολιώτη
Η Βίκυ Βολιώτη προμοτάρει με τα ρούχα της τον «Γουίνι το αρκουδάκι» και την παρέα του, ενώ ο Αλέκος Συσσοβίτης δείχνει τη δική του προτίμηση στο «Μπάρμπι, το μυστικό μιας γοργόνας». Το μέλλον των Ελλήνων ηθοποιών είναι πλέον μόνο η μεταγλώττιση κινουμένων σχεδίων.

Το καλό παράδειγμα
Σόφη Πασχάλη

Το μαύρο - κόκκινο είναι ένας συνδυασμός που εύκολα γίνεται υπέρ το δέον φανταχτερός. Η εκδοχή της Σόφης Πασχάλη είναι ευτυχώς κομψή, παρά το μήκος του φορέματος. Στα συν το ότι δεν έκανε ασορτί το μακιγιάζ της.