Κέρδισε τα πιο μοδάτα γιορτινά σκουλαρίκια

05.12.2011
Το WomenOnly σε συνεργασία με τις Twininas.gr σου προσφέρουν τα πιο γιορτινά σκουλαρίκια αυτών των γιορτών!

Το WomenOnly σε συνεργασία με τις Twininas.gr σου προσφέρουν τα πιο γιορτινά σκουλαρίκια αυτών των γιορτών!

Διεκδίκησε σήμερα ένα από τα τέσσερα γιορτινά ζευγάρια σκουλαρίκια στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] μέχρι και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2012

κάνοντας LIKE στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook: www.facebook.com/womenonlygr.

Δες ολόκληρη τη γιορτινή κολεξιόν κοσμημάτων των Twininas: https://www.facebook.com/pages/Twini%C3%B1as-/123014914378296 ενώ ταυτόχρονα, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου από το e-shop: www.twininas.gr

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011. Τα δώρα θα αποσταλούν ταχυδρομικά στις νικήτριες που κατοικούν εκτός Αττικής ενώ όσες νικήτριες διαμένουν στην Αττική θα τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία του WomenOnly.

Τι να προσέξεις στα αξεσουάρ των γιορτινών σου εμφανίσεων:

* Υπερβολή αλλά με μέτρο: σίγουρα τα πάρτυ των γιορτών προσφέρονται για εξεζητημένες και glitterάτες εμφανίσεις αλλά πρέπει να είσαι συγκεκριμένη στο που θα δώσεις έμφαση. Εάν το ντύσιμο ή το μακιγιάζ σου είναι σούπερ αστραφτερό, φρόντισε τα κοσμήματα σου να είναι πιο ήπια.

* Τα χειμωνιάτικα υλικά: προτίμησε σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια από άκρως χειμωνιάτικα υλικά όπως είναι η τσόχα ή το μαλλί ενώ οι γιορτές επιβάλλουν μια πιο αστραφτερή όψη με πολλά κρυσταλλάκια.

* Όσο για τα χρώματα, σίγουρα το κόκκινο και χρυσό κυριαρχούν αλλά μπορείς να δώσεις λάμψη και με το ασήμι ή με το ροζ χρυσό. Φυσικά, στο γιορτινό κλίμα, μπορείς να κάνεις mix and match των κοσμημάτων σου συνδυάζοντας το χρυσό με το ασήμι.

* Μην ξεχνάς: ο πιο ασφαλής τρόπος για να κάνεις γιορτινό ένα απλό little black dress, είναι να το συνδυάσεις με ένα μοδάτο κολιέ ενώ για τις πρωινές σου εφμανίσεις ένα ζευγάρι κόκκινα σκουλαρίκια, αποτελούν απλή λύση με σπουδαία αποτελέσματα.

* Το ίδιο αστραφτερά μπορούν να είναι και τα λοιπά αξεσουάρ σου όπως μια ζώνη κόσμημα στη μέση ή ένα ζευγάρι παπούτσια με κρύσταλλα ή παγιέτες.

Κ.Π