Κάνε τις καλύτερες on line αγορές στις εκπτώσεις

16.01.2012
Οι εκπτώσεις είναι μια εποχή χαρισάμενη για κάθε κορίτσι! Αν όμως βαριέσαι να κουνηθείς από το σπιτάκι σου, μπορείς εύκολα να κάνεις τις διαδικτυακές σου αγορές και μάλιστα από ελληνικά on line καταστήματα.

Προφανώς, πρέπει να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες των αγορών σου μέσω διαδικτύου, ειδικά την περίοδο αυτή των προσφορών και εκπτώσεων. Tι πρέπει να προσέξεις στις online αγορές σου και ποιά καταστήματα αξίζει να επισκεφτείς;

Α. Αγόρασε μόνο ότι έχεις ανάγκη: μπορεί να πλήρωσες σήμερα την πιστωτική σου και να νιώθεις ότι μπορείς να τινάξεις τις αγορές στον αέρα, πρόσεξε όμως μην πέσεις στην παγίδα και αγοράσεις ένα σωρό άχρηστα πράγματα. Το ότι δεν πληρώνεις με μετρητά δε σημαίνει ότι δεν πληρώνεις καθόλου, το αντίθετο μάλιστα!

Β. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, επίλεξε να πληρώσεις με προπληρωμένη κάρτα ή με αντικαταβολή. Ειδικά σε ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα, η αντικαταβολή δεν θα σου κοστίσει ακριβά.

Γ. Αγόρασε με ασφάλεια: όταν κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ αναγκαστικά δίνεις κάποια προσωπικά σου στοιχεία προκειμένου να πραγματοποιήσεις την αγορά. Σίγουρα έχεις ακούσει περιστατικά φίλων σου που έχουν καταχρεωμένες πιστωτικές κάρτες εξαιτίας «λάθος» αγορών! Στο πάνω μέρος της σελίδας πρέπει να υπάρχει η ένδειξη: https://www.womenonly.gr, που σου πιστοποιεί ότι οι αγορές που κάνεις είναι ασφαλής(secure).

Δ. Σιγουρέψου πως το online κατάστημα που εμπιστεύεσαι είναι άξιο εμπιστοσύνης. Έχεις ψωνίσει κάποιος από τους φίλους ή γνωστούς; Έχει πολιτική επιστροφής των πραγμάτων που δεν σου κάνουν ή δεν σου αρέσουν; Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με την παραγγελία σου;

Ε. Ταυτόχρονα, το WomenOnly σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις ελληνικά και διεθνή on line καταστήματα μέσα από το http://womenonly.fashinating.com/

Σύγκρινε τιμές, προϊόντα και κράτησε στα αγαπημένα σου μόνο τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν.

ΣΤ. Μην παρασύρεσαι από τις φωτογραφίες των μοντέλων που φορούν ρούχα ή παπούτσια στο internet. Αντί να βλέπεις πως κάτι είναι ωραίο, προτίμησε να σιγουρέψεις το νούμερο που θα εφαρμόζει σωστά σε σένα, κάνε τις απαραίτητες μετατροπές αν τα μεγέθη είναι σε κλίμακα ΗΠΑ ή Βρετανίας. Δώσε ακόμα βάση και στο υλικό που είναι φτιαγμένο το κομμάτι που θα αγοράσεις, γιατί με το σωστό φωτισμό, όλα τα ρούχα δείχνουν υψηλής ραπτικής.

Ζ. Τέλος, αν υπάρχει τμήμα σχολίων, τσέκαρε τι έχουν σχολιάσει άτομα που εμπιστεύτηκαν το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα. Μήπως μιλούν για καθυστερήσεις; Μήπως όλοι έχουν βρει κάτι λάθος στην παραγγελία τους; Μήπως δεν υπάρχουν καν σχόλια επίτηδες;

Και το καλύτερο; Στα ηλεκτρονικά καταστήματα υπάρχει κάθε στιγμή ένα τμήμα προσφορών ενώ κάνουν ειδικές εκτπώσεις για τα μέλη τους, διάφορες χρονικές στιγμές. Επίλεξε να εγγραφείς στο newsletter τους για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εκπτώσεις. Παράλληλα, μπορείς να προμηθευτείς προϊόντα σε έκπτωση και από την επόμενη σεζόν [τέλεια!]!

Φωτογραφίες - Ανάλυση:

1. My Fashionfruit.gr Playsuit από 34 τώρα μόνο 25.50 ευρώ.

2. Ριγέ εφαρμοστό φόρεμα, Toi & Moi online store από 59 τώρα 41.30 ευρώ

3. BSB on line κατάστημα, πλεκτό από 89 τώρα μόνο 44 ευρώ.

4. Παλτό LaRedoute από 139.90 τώρα 55,96 ευρώ.

5. Fullahsugah γαλότσα από 37,50 τώρα μόνο 18.75 ευρώ.

6. Γιλέκο στυλ mouton Lussile online κατάστημα από 109 τώρα μόνο 54.50 ευρώ.

7. Λεοπάρ σορτς Mango από 29.95 τώρα μόνο 14.95 ευρώ

Οι προτάσεις αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας.

Μερικές ιδέες από online καταστήματα επώνυμων ελληνικών φιρμών είναι οι εξής (μετά από δημοσιογραφική έρευνα):

www.inFashionShop.gr : ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με εκπτώσεις από 30-50% αυτή τη στιγμή.

http://www.fullahsugah.gr/ το διαδικτυακό κατάστημα της επώνυμης φίρμας ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ με εκπτώσεις -50% αυτή τη στιγμή.

http://www.myfashionfruit.com/ ηλεκτρονικό κατάστημα με μοναδικά φορέματα, σορτς, μπλουζάκια ενώ εκεί θα βρεις και τα βερνίκια νυχιών γνωστής φίρμας.

http://www.bsbfashion.com/ το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της φίρμας ρούχων με δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς για όλη την Ελλάδα.

http://www.marilicious.com/ εδώ θα βρεις σε έκπτωση πολλά κομμάτια διάσημων σχεδιαστών.

www.laredoute.gr οι εκπτώσεις εδώ ξεπερνούν το -60% ενώ ήδη μπορείς να προμηθευτείς κομμάτια από την ανοιξιάτικη κολεξιόν.

Άλλες επιλογές:

https://shop.mango.com/

http://www.achilleasaccessories.gr/

http://www.style-icon.gr/eshop/miss-sixty/?fp

http://www.buldoza.gr/

http://www.clothes4all.gr/women-clothes.html

http://www.ricardo.gr/buy/rouxa-papoutsia/c/cn57782/

http://www.lussile.com/gr/Home.html

http://www.tsiamita.gr/index.php

http://www.pinksands.gr/shop/

Κατερίνα Π.