Τζιζζζ- Καυτή Ριάνα με τα εσώρουχα του Armani!

19.01.2012
Η πάντα σέξι Ριάνα μας δείχνει ακόμα μια φορά τις σούπερ καμπύλες της. Ο λόγος; Μα φυσικά η νέα καμπάνια εσωρούχων του οίκου "Armani".

Η ιταλική φίρμα δημοσίευσε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που δείχνει την νεαρή τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος να ποζάρει όλο σκέρτσο και νάζι πάνω στο σέξι κρεβάτι της ή σε δερμάτινο καναπέ.

Κι ενώ στις προηγούμενες καμπάνιες του Armani προσπαθούσαμε να αναγνωρίζουμε τη Ριάνα κάτω από ξανθές περούκες, αυτή τη φορά η 23χρονη σεξοβόμβα αφήνεται στο φυσικό της λουκ (ναι την προτιμάμε απλή και απέριττη).

Σίγουρα, οι φωτογραφίες αυτές θα στοιχειώσουν τα όνειρα των αντρών, όπως άλλωστε συνέβη και με τις διαφημίσεις για τα εσώρουχα του διάσημου οίκου το 2011, όταν οι φωτογραφίες της Ριάνα ψηφίστηκαν ως οι πιο σέξι από το περιοδικό ''U.S. Magazine''.

Πάντως, η Ριάνα φαίνεται πως κέρδισε επάξια την σκυτάλη στις διαφημίσεις του Armani από την Μέγκαν Φοξ που είχε προηγηθεί ενώ για τον ίδιο οίκο έχουν ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά τους και οι Cristiano Ronaldo, David Beckham, Rafael Nada,αλλά και η ντίβα Victoria Beckham.

K.Π