Κέρδισε τα σέξι κοσμήματα του Αγίου Βαλεντίνου

06.02.2012
H γιορτή των Ερωτευμένων πλησιάζει και το WomenOnly σε συνεργασία με τις Τwininas.gr σε καλούν να λάβεις μέρος στον πιο μοδάτο διαγωνισμό.

Δύο τυχερές αναγνώστριες του WomenOnly θα κερδίζουν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ''Strawberry Love Heart'' και ένα βραχιόλι ''Red Love Cinnabar'' από την συλλογή με χειροποίητα κοσμήματα αγάπης από τις Twininas.

Εσύ μπορείς να στέλνεις το mail συμμετοχής σου με έγκυρα στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] με την ένδειξη ''Valentine's Κοσμήματα'' από σήμερα 6/2/2012 έως και τις 12/2/2012. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τρίτη 13/2/2012, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Tι πρέπει να θυμάσαι για τα κοσμήματα που θα φορέσεις στην Γιορτή των Ερωτευμένων:

-Μην το παρακάνεις: αν προτιμήσεις ένα κολιέ σε σχήμα καρδιάς ή ένα ζευγάρι επιβλητικά σκουλαρίκια, μην φορτώσεις το λουκ σου με πολλά βραχιόλια.

-Προσοχή στους χρωματικούς συνδυασμούς: αν επιλέξεις ένα κόκκινο φόρεμα για το αγιοβαλεντίνικο ραντεβού σου, το χρυσό ταιριάζει. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαύρα σύνολα που ταιριάζουν τόσο με χρυσά όσο και με ασημένια κοσμήματα.

-Για ένα πιο girly look, μπορείς να ενδώσεις στο ροζ, χωρίς όμως να το παρακάνεις μοιάζοντας με παιδική κούκλα.

-Προτίμησε τα κοσμήματα που συνδιάζουν υλικά μεταξύ τους για πιο μοντέρνο ύφος. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου κρυστάλλινη καρδούλα για το λαιμό σε δερμάτινο καμηλό ή καφέ λουράκι, κι όχι στην τυπική επίχρυση ή ασημένια αλυσιδούλα.

Για να δεις ολόκληρη την Love συλλογή των Twininas, κάνε κλικ εδώ:

Λίγα λόγια για τις Τwininas:

Οι Twininas (www.twininas.gr) δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα που δεν είναι απλά αντικείμενα αλλά συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τις ενδυματολογικές επιλογές και εκφράζουν τη προσωπικότητα και το προσωπικό τους στυλ. Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι όλα χειροποίητα και τα περισσότερα απ' αυτά μοναδικά ενώ οι συγκεκριμένες δημιουργίες συνδυάζουν την απλότητα και τη πολυτέλεια.

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλο, κοράλλια, μέταλλο, περίτεχνα υφάσματα, κορδέλες, ακρυλικές χάντρες, μαργαριτάρια, ξύλο και κοχύλια είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούν οι Twininas για να κάνουμε τη φαντασία τους πραγματικότητα!