Μπιγιονσέ: η πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

07.02.2012
Έφερε στον κόσμο της κορούλα της Μπλου Άιβι πριν ένα μήνα (7/1/2012)!

Ο λόγος για την Μπιγιονσέ (Beyoncé) που μετά από 30 ημέρες περίπου μετά τη γέννηση της κόρης της αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση για να στηρίξει το φιλανθρωπικό σόου του αγαπημένου της συζύγου Jay- Z στο Carnegie Hall!

Πρέπει να ομολογήσουμε πως για γυναίκα που έφερε στη ζωή ένα παιδί πριν ένα μήνα, η Μπιγιονσέ έδειχνε λες και δεν γέννησε ποτέ (!). Οι καμπύλες της ήταν ακριβώς οι ίδιες, καμία ταλαιπωρία δεν φάνηκε στο πρόσωπό της (την ξεκουράζουν οι 6 νταντάδες όπως φαίνεται) ενώ το κόκκινο στρετς φόρεμα που επέλεξε, αποκάλυπτε σε όλο της το μεγαλείο την επίπεδη κοιλιά της.

Πρόκειται για ένα φόρεμα από την συλλογή της Alice Temperley που δεν ξεπερνά τα 315 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις εδώ: http://www.temperleylondon.com/shop/clothing/Molina_Dress_8888

Το κατακόκκινο φόρεμα συνδύασε με με χρυσά κοσμήματα ''Ofira & Lorraine Schwartz'' και ένα clutch τσαντάκι ''Alexander McQueen''. Το στυλ ολοκλήρωσαν τα ψηλά στραφταλιζέ γοβάκια από τον ''Christian Louboutin''.

Η 30χρονη σταρ, προτίμησε να ισιώσει τα μαλλιά της και να φορέσει μεγάλους κρίκους στα αυτιά για ένα πιο γκλάμουρους λουκ.

Η Μπιγιονσέ περπάτησε με αυτοπεποίθηση (ποιά επιλόχειος κατάθλιψη) αποδεικνύοντας πως η μητρότητα δεν στέρησε καθόλου την λάμψη της.

Κατερίνα Π.

Φωτογραφικό Υλικό Πηγή: www.beyonceonline.com