Πώς θα ντυθείς για να δείχνεις πιο ψηλή

29.08.2014
Aν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των μικροσκοπικών γυναικών όπως πολλές σταρ, με κοντά πόδια αλλά μεγάλη διάθεση να ξεχωρίζεις, σου έχουμε μερικά ξεχωριστά τιπς μόδας για να δείξεις πιο ψηλή άμεσα.

1. Διατήρησε τη χρωματική σου παλέτα λιτή

Το να προσθέσεις πολλά χρώματα σε ένα λουκ, μπορεί να μειώσει ακόμα περισσότερο το ανάστημά σου. Μια απλή χρωματική επιλογή μπορεί να αναδείξει το ύψος σου. Δνε λέμε να ντυθείς στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω αλλά δεν χρειάζεται τα χρώματα να κατακερματίζουν το ύψος των ποδιών σου. Το colourblock λουκ με 3 χρώματα μπορείς να το αφήσεις για άλλες πιο ψηλές κοπέλες και να προτιμήσεις ολόσωμη φόρμα με ένα χρώμα- δεν χρειάζεται να είναι παλ. Η μονοχρωμία σίγουρα θα σου δώσει πόντους.

2. Ψηλά η μέση

Η ψευδαίσθηση του να φέρεις την μέση σου πιο ψηλά, μπορεί εύκολα να σου δώσει πόντους. Μια μίνι ή μίντι φούστα πάνω πό το γόνατο ή ένα ψηλόμεσο παντελόνι μπορεί να δείξει τα πόδια σου άμεσα πιο ψηλά. Προσοχή, απόφυγε τα ρούχα που φτάνουν μέχρι τις γάμπες και τεμαχίζουν το μήκος του ποδιού σου.

3. Όχι στα λουράκια των παπουτσιών

Όσο μοδάτα κι αν είναι τα πέδιλα με το λουράκι στον αστράγαλο, είναι σχεδόν απαγορευμένα για την περίπτωσή σου και σίγουρα κάνουν το βλέμμα να σταματά σε ένα σημείο του ποδιού σου που κόβει πόντους. Χωρίς το λουράκι, το βλέμμα συνεχίζει να βλέπει το πόδι ενιαίο ως τα δάχτυλα. Προτίμησε ένα απλό ψηλοτάκουνο με κομψό τακούνι κι όχι υπερβολικά ψηλές πλατφόρμες που θα προδώσουν την προσπάθεια να δείξεις πιο ψηλή.

4. Απόφυγε τα κολάν και τα πολύ στενά παντελόνια

Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις περιττά κιλά, τα πολύ κολλητά ρούχα, φανερώνουν ακριβώς πόσο ψηλή είσαι, ειδικά αν μιλάμε για ανοιχτά χρώματα. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις στα παντελόνια, τζιν ή μη, η κάθετες ρίγες και τα bootcut παντελόνια μπορούν να σου δώσουν πόντους.

5. Οι μακριές φούστες και φορέματα

Μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλά τα maxi φορέματα και φούστες, μπορούν να κολακεύουν κάθε γυναίκα με κοντά πόδια. Τα κομμάτια αυτά δίνουν μια ψευδαίσθηση για πιο μακρύ κορμό αρκεί το μακρύ ρούχο να μην σέρνεται στο πάτωμα ή κάτω από τα παπούτσια σου αλλά να έχει το σωστό μήκος.

SOS:

- Οι πολύ φαρδιές ζώνες, σε κονταίνουν.

-Τα peploum τοπ σε κόβουν στη μέση

- Οι pencil φούστες μπορούν να σε χαντακώσουν αν πέφτουν κάτω από το γόνατο

Κ.Π