4 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις αυτή τη στιγμή

01.09.2014
To καλοκαίρι - τουλάχιστον ως εποχή- μας αποχαιρέτησε. Οι εκπτώσεις τελείωσαν αλλά οι προσφορές σε καλοκαιρινά είδη συνεχίζονται. Ποιά κομμάτια αξίζει να προτιμήσεις αυτήν ακριβώς τη στιγμή; Ιδού τα must.

Το ολόσωμο μαγιό: υπήρξε το must του φετινού καλοκαιριού και πολλές επώνυμες το τίμησαν. Βέβαια, η τιμή ενός καλού ολόσωμου μαγιό σε σχέση με το μπικινάκι, ήταν απαγορευτική. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να τσιμπήσεις ένα ωραίο ολόσωμο με μισή και πλέον τιμή και σε σούπερ έκπτωση και ακόμα κι αν έχεις ολοκληρώσει για φέτος τα μπάνια σου, να το φορέσεις σαν τοπ μέσα από κιμονό ή μάξι φούστες.

Η μπαλαρίνα: μπορεί ακόμα να καίγεσαι για τα ωραία σου πέδιλα, αλλά το να αγοράσεις ένα ακόμα πέδιλο με σούπερ έκπτωση δεν θα ήταν η πιο συνετή επιλογή. Προτίμησε να βρεις μια σούπερ μπαλαρίνα με έκπτωση, αφού ο Σεπτέμβρης θα φέρει τις μπόρες του και η μπαλαρίνα αποτελεί την ενδιάμεση επιλογή για την εποχή.

Μπαλαρίνες μιλιτέρ σε προσφορά με 9,90, Bozikis

Το τρέντι κιμονό: μας μάγεψε φέτος αλλά η απαγοτευτική του τιμή για ένα ελαφρύ κομμάτι ύφασμα με κρόσσια, δεν το έκαναν κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Με έκπτωση πάνω από 50%, το κιμονό μπορεί να συντροφεύσει τα βράδια του Σεπτέμβρη στη βόλτα ή τον καφέ και να αναδείξει το λουκ σου.

Η ολόσωμη φόρμα: το πιο μοδάτο και ευκολοφόρετο κομμάτι για κάθε σου λουκ, από το πρωί ως το βράδυ. Η αρχική τιμή της ολόσωμης φόρμας μπορεί να είναι απαγορευτική αλλά οι προσφορές λίγο πριν το χειμώνα θα σου εξασφαλίσουν μια ολόσωμη φόρα που φοριέται όλο το χειμώνα, ειδικά σε σκούρα απόχρωση.

Ολόσωμη φόρμα με κουμπιά 29,90 απο 59,90 Lynne