Έξυπνοι τρόποι για να ντυθείς sporty chic

22.09.2014
Η Μάντυ Σωτηρίου, fashion editor, Donot BuyJustCry μας προτείνει τους καλύτερους τρόπους για να υιοθετήσουμε το άκρως μοδάτο sporty chic λουκ.
Με την πρώτη ματιά, κάνοντας sporty chic look είναι σαν να έχεις πάθει ένα μίνι εγκεφαλικό και να έχεις μπερδέψει τα ρούχα που φοράς στο γυμναστήριο με αυτά που φοράς στη νυχτερινή σου έξοδο. Μα, πάει φόρμα με ψηλοτάκουνο;
Ότι πάει, πάει, αν είναι φαρδουλή πάνω και στενεύει όσο κατεβαίνει... αλλά εντάξει, μπορείς να αρχίσεις με πιο βατά θέματα όπως το να φοράς t-shirts με μεγάλα νούμερα πάνω από pencil φούστες, να συνδυάζεις γυαλιστερά με φούτερ υφάσματα, ή να φοράς δερμάτινο παντελόνι με αθλητικά παπούτσια.
Ξέχνα τα παρδαλά και τα φλουό χρώματα. Προτίμησε μονοχρωμίες με μαύρο, άσπρο ή μελανζέ (το γκρι της φόρμας) ή συνδυασμούς με δύο εξ αυτών. Φυσικά, σε ένα μονόχρωμο σύνολο τα παπούτσια μπορούν να... κάνουν την διαφορά.
Αξεσουάρ όπως vintage σκουλαρίκια, statement κολιέ και clutches μπορούν να δώσουν σε ένα αθλητικό ντύσιμο, άλλον αέρα. Είναι μέχρι να το συνηθίσει το μάτι μας, φιλενάδα.
5 Tips για άψογο sporty chic λουκ
*Αθλητικά χωρίς (να φαίνεται) κάλτσα.
*Όχι κολλητά t-shirt.
*Όχι μπεζ καλσόν με τα πέδιλα.
*Ναι στα φαρδιά crop top.
*Προτίμησε αθλητικά runners ή sneakers αντί για τύπου all starακια.
Για περισσότερες sporty chic επιλογές, κάνε κλικ ΕΔΩ