Τα πιο καυτά χρώματα για να φορέσεις τη νέα σεζόν

24.09.2014
Πέρα από τις τάσεις της νέας σεζόν, η χρωματική παλέτα για το φθινόπωρο 2014- χειμώνας 2015, είναι αυτή που μας απασχολεί. Ποιά χρώματα θα ντύσουν τα καθημερινά σου λουκ αυτό το χειμώνα; Σου έχουμε τις απαντήσεις.

Δες όλα τα fashion trends της νέας σεζόν ΕΔΩ

Βάλε nude και κάνε colour blocking

Το κλασικό colour blocking το θυμάσαι με τα χρώματα να κάνουν αντίθεση φορεμένα μεταξύ τους. Εδώ, μπαίνουμε σε χειμερινό mood, και προτιμάμε το nude colour blocking με αποχρώσεις που ξεκινούν από τα κρεμώδη καραμελέ του Marc Jacobs μέχρι τα παστέλ της Chloé. Εν το μεταξύ, οι nude αποχρώσεις με διαφορετικό ύφασμα/πλεκτό/ δέρμα μπορεί να σου δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα ακόμα και στην ίδια nude απόχρωση.

Στο μπλε

Η μοδάτη εναλλακτική του βαρετού μονόχρωμου μαύρου, είναι το μπλε σε όλες τις αγαπημένες αποχρώσεις, από τα κοκτέιλ φορέματα σε μπλε της νύχτας της Stella McCartney μέχρι το ανοιχτό μπλε στα bomber jackets της Simone Rocha.

Έντονα χρώματα

Αν είσαι από τις τολμηρές του χειμώνα, βάλε στην γκαρνταρόμπα σου του φούξια μαζί με το γκρι, το κόκκινο μαζί με το σομόν αλλά και το λαχανί μαζί με το μαύρο. Στις παραρέλες των Prabal Gurung, Monique Lhuillier, Altuzarra και Alexander Wang είδαμε τους πιο πολύχρωμους συνδυασμούς.


Σμαραγδένια μου:

Λατρεμένο, το σκούρο πράσινο σμαραγδί κέρδισε μια θέση στις πασαρέλες και στην καρδιά μας. Μεγάλοι οίκοι όπως οι Proenza Schouler, Derek Lam, Creatures of the Wind, Jason Wu, Altuzarra, Narciso Rodriguez, J. Mendel, Rosie Assoulin και Prabal Gurungτο λάτρεψαν και το χρησιμοποίησαν με ιδιαίτερη χαρά στα πανωφόρια τους.

Στο χρυσό:

Κυρίως φορεμένο με το μαύρο ως συμπληρωματικό, το χρυσό κάνει come back σε όλες του τις αποχρώσεις με το κίτρινο χρυσό να πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες των Mara Hoffman, Diane von Furstenberg και όχι μόνο.

Αν λατρεύεις το ασημί, και πάλι στη μόδα θα είσαι


Παθιασμένο κόκκινο:

Αν χρειάζεται να στοιχηματίσεις στο χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος, κάν'το για το κόκκινο.

Οι μεγάλοι οίκοι (Naeem Khan, Prabal Gurung, Donna Karan, Narciso Rodriguez, Maison Martin Margiela) το τίμησαν σε όλες του τις αποχρώσεις από τις πιο δυναμικές και ζωηρές μέχρι τις πιο μπορντό.

Μαύρο βελούδο:

Εφόσον αποτελείς κλασική φιγούρα με safe επιλογές, σε αφήνουμε να δοκιμάσεις το μαύρο και φέτος αλλά στην πιο αριστοκρατική βελούδα εκδοχή του, αφού τα 60ς έχουν επιστρέψει στη μόδα.

Χακί στρατιωτίνα μου:

Ο στρατός έχει την τιμητική του το φθινόπωρο 2014- χειμώνας 2015. Αυστηρές γραμμές αλλά τόσο φθινοπωρινές, ζώνες και μποτάκια, τα χακί σε καλούν να τα τιμήσεις.

Γκρι θεά:

Και για εμάς τα ροματικά ποντικάκια, το ποντικί, το γκρι γενικά όπως το είδαμε στους Balecianga, Hugo Boss, Christopher Kane, θα μας κάνει να το τιμήσουμε και φέτος, όπως και πέρσι!
Κατερίνα Π.