Magic Wire: η επαναστατική μπανέλα σιλικόνης της Triumph

05.10.2014
Την φίρμα εσωρούχων Triumph πάντα της εμπιστευόμασταν. Πλέον, την λατρεύουμε! Η Triumph φέρνει αυτό το Σεπτέμβριο μια ακόμα επαναστατική καινοτομία: Όλη η στήριξη ενός σουτιέν με μπανέλα...με την άνεση ενός σουτιέν χωρίς αυτή!

Πάνω από το 73% των γυναικών πιστεύουν ότι ένα σουτιέν που δεν έχει καλή εφαρμογή και τις ενοχλεί στο δέρμα, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή και τη διάθεσή τους.

Στην Triumph, πάντα εισακούγονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες των γυναικών, και πάντα δίνονται λύσεις…

Ζητήσαμε την τέλεια εφαρμογή και η Trimu απλά έκανε τα μαγικά της... δημιουργώντας την επαναστατική μπανέλα σιλικόνης Magic Wire. Παρέχει όλη τη στήριξη της μεταλλικής μπανέλας, αλλά με όλη την άνεση που νιώθεις χωρίς αυτήν.

Για το χειμώνα του 2014, η Triumph ενσωμάτωσε την καινοτομία αυτή σε 2 από τις σειρές της, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τα γούστα:

Στην καθημερινή και αγαπημένη σειρά Body Make-Up Magic Wire (διαθέσιμη σε 4 χρώματα και μέχρι D cup), ιδανική για όλες τις ώρες τις μέρας και για κάθε περίσταση.

Στη σειρά διαμόρφωσης Contouring Sensation (διαθέσιμη σε 2 χρώματα και μέχρι D cup), που συνδυάζει αρμονικά τις sexy λεπτομέρειες με τη διακριτική σμίλευση της σιλουέτας.

#MagicWire #WearingIsBelieving

Η Triumph υπόσχεται να δημιουργεί για εμάς καινοτομίες που θα αλλάζουν τη ζωή μας!

Για να μην χάνεις τα νέα της Triumph, κάνε κλικ στην διεύθυνση http://www.triumph.com/gr/el/index.html αλλά και στη σελίδα της διάσημης φίρμας εσωρούχων στο FACEBOOK