Να γιατί η Λόρενς είναι η πιο καλοντυμένη στον κόσμο

03.10.2014

Μπορεί να μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό οι κλεμμένες από το icloud της φωτογραφίες αλλά και τι έγινε; Άλλος είναι ο τίτλος που συνοδεύει φέτος της νεαρή ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς.

Η J-Law, ανακηρύχτηκε πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο για φέτος, κλέβοντας τον τίτλο που μέχρι πρότινος κατείχε η Κρίστεν Στιούαρτ (κανείς δεν κατάλαβε γιατί)!

Η Κρίστεν, κατείχε τον τίτλο επί δύο χρόνια αλλά η επίσης 24χρονη Τζένιφερ πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας την Κρίστεν δεύτερη με Τρίτη την ηθοποιό Λουπίτα (Lupita Nyong'o).


Στην λίστα που ανακοίνωσε το αμερικάνικο περιοδικό Glamour, την τετράδα κλείνει η Έμα Γουάτσον, με την Μπλέικ Λάιβλι να κόβει το νήμα Πέμπτη.


Η νιόπαντρη Αντζελίνα Τζολί έκλεισε την λίστα καλοντυμένων έκτη και έβδομη έμεινε η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ!

Την δεκάδα ολοκληρώνει η Κέιτι Πέρι, η Τζένιφερ Άνιστον και η Έμα Στόουν.

Όμως γιατί η Λόρενς πήρε τον τίτλο της καλοντυμένης;

Το περιοδικό Glamour τονίζει πως δεν είναι τι φοράει αλλά πώς το φοράει. Η Λόρενς έχει τον τρόπο να κάνει μια τουαλέτα Dior να φαίνεται σούπερ άνετη, λες και φοράς φόρμες.

Εκτός δεκάδας έμεινε η Gaga (11η) και η Βικτόρια Μπέκαμ (15η). Η Κάρα Ντελεβίνγκ έκλεισε απλά την εικοσάδα.


Όσο για τους άντρες, πρώτος και καλοντυμένος ήταν ο σταρ του Θορ, Τομ Χίντλεστον, ακολουθούμενος από τους Robert Pattinson, David Beckham, Benedict Cumberbatch και Henry Cavill.

Στα καλοντυμένα ζευγάρια, την κορυφή άγγιξαν οι Μπρατζελίνα ενώ έπονται οι: Έμα Στόουν και Άντριου Γκάρφιλντ, Blake Lively και Ryan Reynolds, Victoria και David Beckham αλλά και Beyoncé Knowles με Jay-Z.

Kατερίνα Πατούλια