Είδαμε τη νέα συλλογή Essence της PANDORA

01.10.2014
Η νέα συλλογή Essence της Pandora απλά μας ενθουσίασε! Εμπνευσμένα από τις αξίες και τα συναισθήματα, κάθε charm, αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό!

Βρεθήκαμε στην παρουσιάση της νέας φθινοπωρινής συλλογής της Pandora και σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Από τη συλλογή ξεχωρίσαμε τη νέα σειρά Essense και τα απίστευτα charms της, άλλα σε παστέλ ρομαντικά χρώματα, άλλα σε έντονα που αποπνέουν δυναμισμό. Κάθε ένα από αυτά, εμπευσμένο από αξίες και συναισθήματα, όπως αρμόζει και στη διάθεση του Φθινοπώρου.

Η αλήθεια είναι πως η νέα αυτή συλλογή αντανακλά ακριβώς αυτό που πρεσβεύει η εταιρία: τη μοναδικότητα. Η προσωπική έκφραση, οι εσωτερικές αξίες, τα πιστεύω και τα συναισθήματα κάθε γυναίκας, αποτελούν τον βασικό πυλώνα της ιδιαίτερης αυτής συλλογής ESSENCE PANDORA. Θάρρος, πίστη, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, υπομονή, δημιουργικότητα, διαίσθηση κι άλλες αξίες, όλα αποτυπωμένα σε μοναδικά σχεδιασμένα χειροποίητα charms από ημιπολύτιμους λίθους, χρυσό και ασήμι.

Ως προς τα βραχιόλια; Εξαιρετικά λεπτεπίλεπτα, όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία που ακολουθεί. Συμβολίζοντας έννοιες που επιτρέπουν στις γυναίκες να εκφράσουν τον αληθινό τους εαυτό, η συλλογή περιλαμβάνει βραχιόλια, σε ασήμι ή ύφασμα και πολύπλευρα ασημένια charms με υλικά, χρώματα και σχέδια που έχουν συμβολική αξία.

Η συλλογή ESSENCE διαθέτει ένα βραχιόλι μοναδικά σχεδιασμένο, ώστε να δέχεται τα νέα σύμβολα της συλλογής. Κάθε σύμβολο, αντιπροσωπεύει και μια ξεχωριστή αξία. Το βραχιόλι διαθέτει κούμπωμα ασφαλείας με την υπογραφή PANDORA και οι «αξίες» σταθεροποιούνται σε όποια θέση επιθυμεί κάθε γυναίκα πάνω στο βραχιόλι, χάρη στην πρωτοποριακή τους σχεδίαση, που κρύβει μια ευέλικτη σιλικόνη στο εσωτερικό του κάθε συμβόλου.

Τα κομμάτια της Autumn/Winter 2014 συλλογής ESSENCE, σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής. Αυτή τη σεζόν, οι νέες αξίες της PANDORA ESSENCE συνδυάζονται μέσα από εκπληκτικά υλικά και χρώματα με συμβολική σημασία αλλά και διαχρονική ομορφιά. Αφηρημένα διάτρητα μοτίβα πάνω σε λαμπερό μασίφ ασήμι 925 και χρυσό 14Κ, δίνουν μια βαθύτερη σύνδεση της σοφίας της ψυχής με το πνεύμα, τις αποχρώσεις της ζωής και την αίσθηση της αξίας.

Τα charms που επιλέξαμε

Η ιδιαίτερη συλλογή ESSENCE PANDORA προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο για να εκφράσει κάθε γυναίκα με μοναδικό τρόπο τον εσωτερικό της κόσμο!

Θα τη βρεις σε όλα τα concept stores και σε shop in shop PANDORA.

*** Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr.

Χάρτης με τα καταστήματα PANDORA διατίθεται μέσα από το www.pandora.net/el-gr/stores

Δ. Γ