Vivienne Westwood: Σε καλεί να δεις από κοντά το iconic wedding dress της Carrie Bradshaw!

31.05.2018
Vivienne Westwood: Σε καλεί να δεις από κοντά το iconic wedding dress της Carrie Bradshaw!
Η πρώτη ταινία του «Sex and the City» έκλεισε αισίως 10 χρόνια από την κινηματογραφική της πρεμιέρα και οι φανατικοί θαυμαστές των τεσσάρων πρωταγωνιστριών της έχουν κάθε λόγο να εύχονται αυτή τη στιγμή να βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη!

Σήμα κατατεθέν της ταινίας του 2008 είναι (εκτός από τα δάκρυα που ρίξαμε όταν ο Mr. Big παράτησε στην την Carrie λίγα λεπτά πριν τον γάμο τους!) το iconic wedding dress της Carrie το οποίο έφερε την υπογραφή της Vivienne Westwood και έκανε κάθε γυναίκα να ζηλέψει την τύχη της bride to be Carrie.

Γούρικο μπορεί να μην το λες, αλλά πανέμορφο δεν χωρά αμφιβολία πως ήταν.

Γι’ αυτό και η σχεδιάστριά του –η οποία το έχει καλά φυλαγμένο στη συλλογή της ως κειμήλιο- αποφάσισε να μας δώσει την ευκαιρία να το δούμε από το κοντά, «κλέβοντας» λίγη από τη λάμψη της Carrie!

Όπως η Westwood ανακοίνωσε, το νυφικό που φέτος έκλεισε 10 χρόνια από τη δημιουργία του μας περιμένει όλους να το θαυμάσουμε από κοντά στη «Vivienne Westwood Flagship boutique», μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Μαζί του θα φιγουράρουν κι άλλα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer '18, που είναι εμπνευσμένα από το πιο διάσημο wedding dress του κινηματογράφου. Σπεύσατε κορίτσια…