«Κλεμμένο» το νυφικό της Meghan Markle; - Το ειρωνικό post της σχεδιάστριας του original ( ; ) στο Instagram

28.05.2018
«Κλεμμένο» το νυφικό της Meghan Markle; - Το ειρωνικό post της σχεδιάστριας του original ( ; ) στο Instagram
Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το θέμα του «κλεμμένου» νυφικού της Meghan Markle.

Μπορεί η Δούκισσα του Sussex να επέλεξε να εμπιστευτεί τον Οίκο Givenchy για τη δημιουργία του κοστουμιού του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry, πολύ πριν ανακοινωθεί τίνος την υπογραφή έφερε αυτό, όμως, οι φανατικοί του style και του παλατιού έκαναν λόγο για δημιουργία της σχεδιάστριας Emilia Wickstead.

Πράγματι, χαζεύοντας κανείς στον επίσημο λογαριασμό της Wickstead στο Instagram θα παρατηρήσει πως το φόρεμα της Meghan είναι... εμπνευσμένο από δικά της σχέδια.

Κάτι που παρατήρησε και η ίδια, επιλέγοντας τελικά να πάρει θέση και με ένα ειρωνικότατο post να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η –έξαλλη- σχεδιάστρια που έχει πολλάκις ντύσει και την Kate Middleton ανήρτησε φωτογραφία από τον rοyal γάμο και έκανε tag τον λογαριασμό της για να δείξει την ενόχλησή της, παρουσιάζοντας το φόρεμα ως δικό της.

The Duke and Duchess of Sussex | Just Married | Harry & Meghan | #londonbridaldesigner #meghanmarkleweddingdress #bridalcollection #meghanmarkle #meghanandharry #royalwedding #bride #bridal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilia Wickstead Bridal (@emiliawicksteadbridal) στις 21 Μάι, 2018 στις 2:51 πμ PDT

Φυσικά, τα σχόλια ήταν πέρα ως πέρα αρνητικά γι’ αυτή της την κίνηση, με την ίδια να συνεχίζει δηλώνοντας στη βρετανική Daily Mail: «Το φόρεμά της είναι πανομοιότυπο με ένα από τα φορέματά μας».

Ο Οίκος Givenchy από τη μεριά του δεν έχει σχολιάσει επίσημα τα λεγόμενά της…

Μια ομοιότητα, πάντως, -για να είμαστε ειλικρινείς- τη διακρίνουμε…