Οι 10 πιο hot τάσεις που επιλέγουν οι fashion influencers για αυτό το καλοκαίρι

01.06.2018
Οι 10 πιο hot τάσεις που επιλέγουν οι fashion influencers για αυτό το καλοκαίρι
Ξέχνα όσα είδες στα fashion shows! Αυτές είναι οι μόνες τάσεις που αξίζει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν…

Έχεις ποτέ σκεφτεί πώς γεννιούνται οι τάσεις κάθε σεζόν; Οι περισσότεροι πιστεύουν πως προκύπτουν στις Εβδομάδες Μόδας, μέσα από τις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων. Στην πραγματικότητα όμως, μονάχα ένα μικρό ποσοστό από όσα παρουσιάζονται εκεί, καταλήγει στη γκαρνταρόμπα των “πραγματικών” γυναικών.

Βλέπεις οι τάσεις διαμορφώνονται από τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, τις συνθήκες αλλά και την αισθητική κάθε περιοχής ή πόλης. Και εκείνες που την “αποκωδικοποιούν” πρώτα και καλύτερα, δεν είναι άλλες από τις fashion influencers!

Γι’αυτό και αν ψάχνεις να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, δεν χρειάζεται να δεις fashion shows, αλλά… το instagram τους!

Ανακάλυψε παρακάτω τις τάσεις που κυριαρχούν στα ωραιότερα summer looks των fashion influencers

#1 Τα vintage floral prints

Είναι chic, είναι οικουμενικά κολακευτικά και κάνουν κάθε προσθέτουν μια νοσταλγική νότα σε κάθε outfit

#2 Τα ασορτί σύνολα

Για πολλά χρόνια η μόδα απέρριπτε τα ασορτί σύνολα ως… “παλιακά”! Πλέον, όμως, έχουν επανέλθει και θεωρούνται ένας από τους πιο chic και εύκολους τρόπους να ντυθείς το πρωί!

Summer in the city!🗽🙌🏼🙌🏼 Head to @whowhatwear to see my summer picks from @netaporter (this little 🌈 number included) 👗👡👜🌸 #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Walton (@jennymwalton) στις

#3 Το κίτρινο κροκί

Αν και το κίτρινο θεωρείται δύσκολο χρώμα, υπάρχει μία απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα και θυμίζει πάντα το μεσογειακό καλοκαίρι: το κίτρινοπορτοκαλί, “κίτρινο κροκί”

desert fever☀️☀️☀️ http://liketk.it/2vx3K #liketkit @liketoknow.it

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Lawless Lee (@happilygrey) στις

#4 Το λευκό top

Κι αν τίποτα άλλο φρέσκο δεν έχεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, είναι ok! Αρκεί να έχεις ένα υπέροχο, ευκολοφόρετο λευκό top.

🍦🍦🍦 @saboskirt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M Λ T I L D Λ (@matildadjerf) στις

#5 90s χρώμα!

Έντονα χρώματα συνδυάζονται τολμηρά σε εμφανίσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Κόκκινο & μπλε, κίτρινο & πράσινο, φούξια & κόκκινο, πορτοκαλί & κίτρινο!

Lunch at the Martinez to celebrate with @chopard and @natasupernova their new collection for @nakedheartfoundation #ChopardRooftop #arehappydiamonds

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amlul.com (@galagonzalez) στις

#6 Κέντημα “σφηκοφωλία”

Άλλη μία τάση που επιστρέφει από τα 90s! Επίλεξέ τη σε φορέματα, μαγιό, tops για μία νότα αθωότητας και την καλύτερη δυνατή εφαρμογή όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου.

Love to wear summer dresses with cozy cardigans when it’s chill in LA 🤗 #mystyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💃🏻Sara (@collagevintage) στις

#7 Το πουά μοτίβο!

Κάθε καλοκαίρι έχει και ένα αγαπημένο μοτίβο. Για το 2018, αυτό δεν είναι άλλο από το πουά και ιδίως το καφέ-λευκό πουά που παραπέμπει στο φόρεμα της Julia Roberts στο Pretty Woman!

Shadow play 🍊 @realisationpar #realisationpar #polkadots @liketoknow.it #liketkit http://liketk.it/2vPw5 📸 @markus_lambert_photographer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Hsu (@handinfire) στις

#8 Τα κοσμήματα με κοχύλια

Πέρλες, κοχύλια και χρυσές αλυσίδες φοριούνται πολλά μαζί σε λαιμούς, καρπούς και αστραγάλους και φέρνουν το καλοκαίρι ακόμα και στην πόλη.

She shells

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Charriere (@camillecharriere) στις

#9 Το τετράγωνο ντεκολτέ

Αν έχεις μέτριο ή μικρό στήθος θα το λατρέψεις! Σε οποιαδήποτε μορφή κι αν το επιλέξεις, το τετράγωνο ντεκολτέ τονίζει το στέρνο και το στήθος αποκαλύπτοντας τις γοητευτικές σου κλείδες σε όλο τους το μήκος. Οι Γαλλίδες το προτιμούν χρόνια τώρα!

OOTD • @petersyn_clothing top (that I cropped myself), @pushbutton_official pants via @shopbop, @loewe pumps, @cultgaia bag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Bernstein (@weworewhat) στις

#10 Η ψάθινη τσάντα!

Είτε σε μορφή παραδοσιακού καλαθιού, είτε σε σχήμα tote bag, η ψάθα, το μπαμπού και το ξύλο είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στις τσάντες της σεζόν! Τόλμησέ το άφοβα!

Let’s hear it for ruffle blouse season 🙌🏼 #TheFrugality

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Stedman (@thefrugality) στις

Editor’s Tip: Πάρε ένα ακόμα clue από το look της Alex και αναζήτησε tops και φορέματα με κοφτό κέντημα (aka broderie anglaise). Δεν υπάρχει πιο ευκολοφόρετο, ρομαντικό και νοσταλγικό trend από αυτό!

Κέλλυ Δεσύπρη