Μαγιό 2018: Αυτές είναι οι ωραιότερες τάσεις σε ολόσωμα και μπικίνι

02.06.2018
Μαγιό 2018: Αυτές είναι οι ωραιότερες τάσεις σε ολόσωμα και μπικίνι
Είτε είσαι από εκείνες που έχουν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη γκαρνταρόμπα από μαγιό, είτε από εκείνες που προτιμούν να αφοσιώνονται σε ένα ή δύο για ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν, αυτό το άρθρο θα το λατρέψεις!

Κι αυτό, γιατί μέσα σε λίγα μόνο κλικ θα ανακαλύψεις τα στοιχεία που συγκεντρώνουν τα πιο hot μαγιό του 2018, για να επιλέξεις ακόμα πιο εύκολα το δικό σου αγαπημένο! Οι international influencers δοκιμάζουν πρώτες τα ωραιότερα κομμάτια και μέσα από τη δική τους ματιά ανακαλύπτουμε τις top τάσεις στα μαγιό της σεζόν!

Ανακάλυψέ τες όλες παρακάτω

#1 Το κόκκινο!

Το κοκκινο του “Baywatch” επανεμφανίζεται με εντυπωσιακό τρόπο και αυτή τη φορά, όχι μονάχα σε ολόσωμα αλλά και σε μπικίνι! Τονώνει την αυτοπεποίθηση και αναδεικνύει κάθε τόνο επιδερμίδας.

Relax time in the city 😊 @calzedonia #calzedonia #ChiaraWearsCalzedonia #advertising

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

#2 Τα βολάν

Τα αγαπήσαμε πέρσι, τα λατρεύουμε και φέτος αφού προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη νότα σε κάθε εμφάνιση καθώς και όγκο εκεί που τον χρειάζεσαι, δημιουργώντας τις τέλειες “καμπύλες” στο σώμα σου!

Who wants a yummy breakfast by the pool? ☝🏻🍓🥞🥓🍳 #soludosxanthropologie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💃🏻Sara (@collagevintage) στις

#3 Με ζώνη!

Θα συναντήσεις αυτή την τάση σε ολόσωμα αλλά και μπικίνι και θα την προτιμήσεις γιατί τονίζει με εκπληκτικό τρόπο τη μέση σου.

#4 Το nude

Τολμηρό αλλά και κομψό, έχει αποθεωθεί από την Kim Kardashian αλλά και την Bella Hadid και θα κάνει το δέρμα σου να μοιάζει πιο μαυρισμένο από ποτέ! Εσύ, θα το τολμήσεις;

Ischia memories 🎞 Link to guide on @andfinally_ in my stories #Ischia #EuroSummerComingSoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello) στις

#5 To crochet

Αν και η πρακτικότητά του έχει αμφισβητηθεί, το crochet μαγιό είναι τόσο instagrammable που δεν λείπει από την γκαρνταρόμπα καμιάς influencers. Μήπως να το προτιμήσεις για την… στεριά;

I spy with my little 👀's @cristina_segovia 👯‍♂️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) στις

#6 Οι κρίκοι!

Είναι η απόλυτη τάση και όχι μόνο στα… αυτιά! Οι μεταλλικοί κρίκοι δίνουν sexy διάθεση στα -κατά βάση- ρετρό μαγιό της σεζόν και αποκαλύπτουν λίγο ακόμα δέρμα εκεί που το χρειάζεσαι.

#7 Το ψηλόμεσο μπικίνι

Τα λόγια είναι περιττά για το μπικίνι που θυμίζει τα pin up girls, τη γαλλική ριβιέρα, την Brigitte Bardot αλλά και τη… γιαγιά σου! Καλύπτει την κοιλίτσα, τονίζει τη μέση, κάνει τα πόδια να μοιάζουν ακόμα πιο μακριά και σου χαρίζει θηλυκότητα που εντυπωσιάζει!

#8 Η σφηκοφωλιά!

Έχεις να τη φορέσεις από το γυμνάσιο; Το ίδιο και εγώ! Φετός, όμως, θα κοσμήσει τα πιο cool μαγιό και θα εντυπωσιάσει με τη λιτή της κομψότητα.

That Friday ‘I’m going home and I get to see my dog and sleep in my own bed’ feeling 🌞

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

Κέλλυ Δεσύπρη