Melania Trump - Βασίλισσα Ράνια: "Ψήφισαν" το απόλυτο chic χρώμα της εποχής!

26.06.2018
Melania Trump - Βασίλισσα Ράνια: "Ψήφισαν" το απόλυτο chic χρώμα της εποχής!
"Συμφωνεί" και η Meghan Markle!

Διαδοχικές επισκέψεις από τους ηγέτες του κόσμου δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Donald Trump, εν μέσω κρίσης στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Τελευταία προσθήκη σε αυτές ειναι η επίσκεψη του Βασιλιά Αμπντουλάχ και της Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας.

Και όσο οι πολιτικοί αναλυτές ασχολούνται με τη συνάντηση των δύο ηγετών, εμείς δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στη στυλιστική "συμφωνία" των γυναικών τους! Με απαλές, κολακευτικές αποχρώσεις του ροζ ντύθηκε η Melania Trum αλλά και η Βασίλισσα Ράνια!

Ήταν μάλιστα μία από εκείνες τις φορές που το στυλ της καλεσμένης της επισκίασε εκείνο της Melania η οποία αρκέστηκε σε ένα ροζ φόρεμα με ντραπαρίσματα, ζώνη και γόβες στο ίδιο χρώμα. Η Ράνια από την άλλη έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με αέρινη παντελόνα, μπλούζα με πιέτες και φαρδιά ζώνη σε ένα παρόμοιο απαλό ροζ χρώμα!

Παρ΄όλο που η ομοιότητα των επιλογών τους σχολιάστηκε άσχημα εμείς δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως η τελική εικόνα των δύο γυναικών είναι απόλυτα αρμονική, κάτι που μόνο θετικά μπορούμε να σχολιάσουμε! Και μιας που όλες οι εμφανίσεις της Meghan Markle μετά τον γάμο ανήκουν στην ίδια παλέτα, καταλαβαίνουμε πως το απαλό ρόζ/ nude είναι το απόλυτο "regal" χρώμα της σεζόν!

Δες παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη και απόλαυσε ακόμα περισσότερα πλάνα από τις εμφανίσεις των δύο κυριών: