Meghan Markle - Έτσι επιλέγει πλέον τις τσάντες της!

26.06.2018
Meghan Markle - Έτσι επιλέγει πλέον τις τσάντες της!
Το στυλιστικό της μυστικό για "βασιλικές" εμφανίσεις

Η Meghan Markle πάντα λάτρευε τη μόδα και ιδίως τις statement, μεσαίου μεγέθους και πάντα trendy τσάντες της. Στις εμφανίσεις της μετά το γάμο, ωστόσο, η ίδια φαίνεται να έχει αντικαταστήσει όλες εκείνες τις υπέροχες τσάντες με κλασικά κομψά clutch!

Προφανώς πλέον οι υποχρεώσεις της έχουν πάρει και έναν πιο επίσημο χαρακτήρα, αφού συνήθως βρίσκεται σε επίσημες εκδηλώσεις μαζί με τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Υπάρχει όμως και ένας ακόμα λόγος, σύμφωνα με την royal expert Penny Junor "Υποψιάζομαι ότι όταν η Meghan ήταν ηθοποιός είχε στην τσάντα της χρήματα, μακιγιάζ και ένα σωρό άλλα πράγματα, όπως κάθε γυναίκα. Πλέον, ως Δούκισσα, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο απο ένα κραγιόν και ενδεχομένως το κινητό της. Επιπλέον, οι χιαστί τσάντες δείχνουν υπέροχες πάνω από παντελόνια και παλτό όμως με designer φορέματα ένα βραδινό τσαντάκι είναι πιο ταιριαστό."

Να θυμήσουμε σε αυτό το σημείο πως σύμφωνα και με άλλους royal experts τα μικρά βραδινά τσαντάκια που κρατιούνται με το χέρι, αποτελούν μία βάση για να τοποθετούνται κομψά τα χέρια αλλά και για να αποφεύγονται οι πολλές χειραψίες.

Όσο για το... καλεντάρι των νεονύμφων; Η Meghan και τα τσαντάκια της θα επιστρέψουν στις οθόνες μας την επόμενη Πέμπτη 5 Ιούλιου σε μία εκδήλωση του οργανισμού Commonwealth Youth αλλά και στη βάφτιση του μικρούλη πρίγκιπα Louis τη Δευτέρα 9 Ιουλίου!