Ο Sakis πρωταγωνιστής στην Επίδαυρο;

09.03.2011
Αν υποψιαστούμε ότι ο Sakis Ρουβας θα παίξει στην Επίδαυρο θα πάμε να βρούμε τον Χρήστο Λούλη και μαζί θα πηδηχτούμε από το παράθυρο. Γιατί στάνταρ, η φήμη ότι το «είδωλο» θα εμφανιστεί στον «ιερό

Αν υποψιαστούμε ότι ο Sakis Ρουβας θα παίξει στην Επίδαυρο θα πάμε να βρούμε τον Χρήστο Λούλη και μαζί θα πηδηχτούμε από το παράθυρο. Γιατί στάνταρ, η φήμη ότι το «είδωλο» θα εμφανιστεί στον «ιερό» χώρο της Επιδαύρου, θα προκαλέσει στον Λούλη μεγαλύτερη σύγχυση κι από τη διαπίστωση ότι η Μακρυπούλια είναι ηθοποιός.

Εδώ που τα λέμε, η ιδέα να δούμε τον Ρουβά να παίζει στην Επίδαυρο προκαλεί μια γενικότερη σύγχυση, για να μην πω ότι προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά. Θα τρίζουν τα κόκαλα των σπουδαίων που πάτησαν στο θέατρο σαν ακολουθήσει την ίδια διαδρομή και ο Sakis. Και όχι, δε θέλω να φανταστώ ότι από κάτω θα έχουν μαζευτεί «Ρουβίτσες» ουρλιάζοντας…. Σάααααακη! Θα καταρρεύσω και μόνο στην ιδέα.

Ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής έχει αντίθετη άποψη κι αισθητική, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρότεινε στο «είδωλο» να συμμετέχει σε παράσταση που θα ανεβάσει και στην Επίδαυρο! Και ο Sakis το σκέφτεται σοβαρά, ενώ στο τελευταίο ραντεβού του με τον Φασουλή θα δώσει την τελική του απάντηση. Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα. Για την ιστορία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η παράσταση που θα ανέβει το καλοκαίρι, θα λέγεται «Τα άπαντα της αρχαίας ελληνικής και ρωμαϊκής γραμματείας». Τώρα, τι ρόλο θα κάνει ο Sakis ο Θεός και ο Φασουλής το γνωρίζουν.

Υ.Γ. Άδικο θα έχει τώρα η Καγιά να νευριάσει που ο Φασουλής δεν την πήγε και αυτή στην Επίδαυρο; Και περιόρισε το ταλέντο της σε ένα απλό σανίδι της Αθήνας;