Έγκυος η Νίνα Λοτσάρη!

23.03.2011
Η χρονιά αυτή επαγγελματικά και κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών για τη Νίνα Λοτσάρη (αυτός ο τόνος με μπερδεύει συνέχεια. Ελπίζω να τον πέτυχα αυτή τη φορά) ήταν και μη χειρότερα και στάνταρ θα θέλει να την ξεχάσει.

Η χρονιά αυτή επαγγελματικά και κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών για τη Νίνα Λοτσάρη (αυτός ο τόνος με μπερδεύει συνέχεια. Ελπίζω να τον πέτυχα αυτή τη φορά) ήταν και μη χειρότερα και στάνταρ θα θέλει να την ξεχάσει. Συνεργάτες της, όπως ο Χάρης Ρώμας και ο Μέμος Μπεγνής δεν είχαν και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία τους με την ηθοποιό και την εξέφρασαν δημοσίως.

Η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν και η ιστορία δεν είχε τελειωμό. Ωστόσο, στη δύσκολη αυτή περίοδο που πέρασε, ήρθε μία ευχάριστη είδηση να χαροποιήσει την ίδια και τον σύζυγο της. Η ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα είναι δυο μηνών έγκυος και όπως καταλαβαίνεις, το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ήδη έχουν μία εξάχρονη κόρη, τη Νεφέλη και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού μόνο χαρά έφερε στην οικογένεια.