"Η Ριάνα μολύνει το μυαλό των νέων"

23.03.2011
Το εξώφυλλο της αμερικάνικης "Vogue"και η φωτογράφιση της Ριάνα με ένα σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα με δαντέλα, ήταν αρκετό για να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής της βρετανίδας δημοσιογράφου στη "Daily Mail" Σάντρα Πάρσονς (Sandra Parsons).

Το εξώφυλλο της αμερικάνικης "Vogue" και η φωτογράφιση της Ριάνα με ένα σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα με δαντέλα, ήταν αρκετό για να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής της βρετανίδας δημοσιογράφου στη "Daily Mail" Σάντρα Πάρσονς (Sandra Parsons).

Η δημοσιογράφος άρχισε να γράφει το δριμύ κατηγορώ της ενάντια στην 23χρονη σέξι τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος ξεκίνησε από το πρόσφατο βιντεοκλίπ της Ριάνα για το τραγούδι "S&M" (δες το βίντεο στο τέλος του άρθρου) του οποίου οι στίχοι μιλούν για σαδομαζοχιστικά σεξουαλικά παιχνίδια και στο οποίο η Ριάνα ομολογεί πως νιώθει υπέροχα που είναι τόσο κακό κορίτσι και δεν θέλει να γυρίσει πίσω αφού ο πόνος είναι η ευχαρίστησή της.

Η Πάρσονς επισημαίνει πως οι έφηβοι μαθαίνουν πολύ γρήγορα την έννοια του σαδομαζοχισμού και πως με τα βίντεο και τα τραγούδια της ωθεί τα παιδιά στην ερωτική πράξη.

Μέχρι ότι προωθεί την εκπόρνευση της ποπ μουσικής ανέφερε η δημοσιογράφος λες και οι έφηβοι περίμεναν την Ριάνα να μάθει τα του σεξ!

Και όχι μόνο αυτό! Αλλά η συντάκτρια της "Mail" επιμένει πως τέτοια πρότυπα και τέτοια τραγούδια είναι εκείνα που ωθούν ειδικά τα αγόρια να εμφανίζουν βίαιες συμπεριφορές. Παρά λίγο να πει πως έφταιγε η Ριάνα που τις έφαγε από τον Μπράουν τον Φεβρουάριο του 2009 και παίρνει ως παράδειγμα το πρόσφατο hit της τραγουδίστριας με τον Έμινεμ με τίτλο "I like the way you lie"!

O στίχος θέλει την Ριάνα να λέει πως θα κάτσει και θα κλαίει αλλά δεν έγινε και τίποτα αφού της αρέσει το πόσο πονάει. Ε, εκεί η Σάντρα τα δίνει όλα κατά της Ριάνα. Ερμηνεύει σου λέει τραγούδια που ωθούν τις γυναίκες να δέχονται την βία και να υπομένουν κάτι κοντά στο βιασμό!

Φυσικά, το βασικό πρόβλημα της συντάκτριας είναι πως η Ριάνα κοσμεί το εξώφυλλο της "Vogue" πίσω από την οποία βρίσκεται η μεγάλη κυρίας της μόδας Άννα Γουίντουρ (Anna Wintour). Σου λέει, όλα για τα λεφτά γίνονται και για να πουλήσει το περιοδικό αλλά επηρεάζονται χιλιάδες κορίτσια σε όλο τον κόσμο.

Όπως και να έχει και όπως να τα λέει η Πάρσονς, η αξία της Ριάνα φτάνει ήδη τα 70 εκατομμύρια δολάρια. Η κοπέλα αυτή γνώρισε από νωρίς τη βία και δεν μπορεί κανείς να της καταλογίσει πως φταίει. Τώρα, αν η καταστροφή της νεολαίας οφείλεται μόνο στη Ριάνα, μάλλον έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Κατερίνα Πατούλια