Αλιμπέρτη: Παράτησε τον Τζιώτη για τον Λιαδέλη;

23.03.2011
Καιρό είχαμε να ακούσουμε για την Σοφία Αλιμπέρτη και είναι αλήθεια ότι την είχαμε ξεχάσει κιόλας. Αλλά ας είναι καλά τα αισθηματικά της, που όλο και κάποια εξέλιξη έχουν και η ηθοποιός/παρουσιάστρια επιστρέφει στη δημοσιότητα.

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για την Σοφία Αλιμπέρτη και είναι αλήθεια ότι την είχαμε ξεχάσει κιόλας. Αλλά ας είναι καλά τα αισθηματικά της, που όλο και κάποια εξέλιξη έχουν και η ηθοποιός/παρουσιάστρια επιστρέφει στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, η Αλιμπέρτη χώρισε με τον Θεόφιλο Τζιώτη και τα ξαναβρήκε με τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

Για όσους έχουν χάσει κάποια επεισόδια, αναφέρουμε ότι τους τελευταίους μήνες έβγαινε με τον πρώην της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Επίσημα η Αλιμπέρτη δεν είχε παραδεχτεί ότι έχουν σχέση, όμως, κάτι οι κοινές τους εξόδους, κάτι οι διήμερες αποδράσεις στην Αράχοβα, κάτι η μεταξύ τους διαχυτικότητα, φώναζαν από μακριά ότι αυτοί οι δύο δεν είναι μόνο φίλοι. Τον τελευταίο καιρό είχαν αραιώσει τις εμφανίσεις, επειδή δεν τους άρεσε η δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα.

Αλλά, όπως φαίνεται, πίσω από αυτό κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό, μία φο-βε-ρη αποκάλυψη: το (ανεπίσημα) ζεύγος αραίωσε τα πολλά πολλά επειδή εκείνη ένιωσε να της ξαναφουντώνει το πάθος για έναν πρώην (και πάλι ανεπίσημο) της, τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Αλιμπέρτη και Λιαδέλης τελευταία έκαναν και πάλι παρέα για να ανακαλύψουν στην πορεία ότι μεταξύ τους υπάρχει η σπίθα του έρωτα.

Ο Τζιώτης ήξερε για την παρέα, αλλά σκεφτόταν ότι πρώην είναι, σιγά μη γίνει και κάτι. Είναι και πιο ομορφόπαιδο εδώ που τα λέμε, άρα γιατί να ανησυχεί; Αλλά τα πάθη δεν καταλαβαίνουν από ομορφάδες και λογικές και μία ωραία μέρα, η Σοφία ρίχνει τη «βόμβα» της στο νυν: Θέλω τον πρώην. Έναν ντουβρουτζά τον έπαθε ο έρμος, αλλά ως πολιτισμένο αγόρι που είναι, έδειξε κατανόηση στα συναισθήματα της (ανεπίσημης πάντα) καλής του. Έτσι, Αλιμπέρτη – Λιαδέλης είναι και πάλι μαζί και μάλιστα έκαναν ήδη την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, όπου δεν έκρυψαν το πάθος τους.