Κελεκίδου: Έστειλε εξώδικο για το παιδί της!

28.03.2011
Τη στιγμή που πολλοί «επώνυμοι» έχουν τα παιδιά τους σαν... αξεσουάρ, όπου κάθε εβδομάδα τους βλέπουμε σε παπαράτσι και μη φωτογραφίες να κάνουν shopping κρατώντας στο ένα χέρι την Prada και τα ψώνια και στο άλλο το παιδί, έρχεται

Τη στιγμή που πολλοί «επώνυμοι» έχουν τα παιδιά τους σαν... αξεσουάρ, όπου κάθε εβδομάδα τους βλέπουμε σε παπαράτσι και μη φωτογραφίες να κάνουν shopping κρατώντας στο ένα χέρι την Prada και τα ψώνια και στο άλλο το παιδί, έρχεται η Κέλυ Κελεκίδου να κάνει τη διαφορά. Ο γιος της Θάνος εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει βγει σε κανένα περιοδικό, ούτε ως επίσημη φωτογράφηση με τους γονείς του ούτε καν ως... παπαράτσι στιγμιότυπο.

Ακόμη και στη βάφτιση του, που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το μυστήριο, το πρόσωπο του μικρού ήταν καλυμμένο με μωσαϊκό. Το πως έχουν καταφέρει η Κέλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης να κρατήσουν το μωρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το εξηγεί η ίδια η αοιδός. Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, οι διάσημοι γονείς μετά τη γέννηση του έστειλαν εξώδικη προειδοποίηση σε όλα τα ΜΜΕ ζητώντας να μην βγάλουν καμία φωτογραφία του παιδιού.

Όπως λέει η ίδια, είναι κάθετοι στο θέμα του παιδιού και με τον τρόπο αυτό θέλουν να τον προστατέψουν. «Αν μεγαλώσει και μου ότι με... χρησιμοποίησες θα μου κοπούν τα πόδια» λέει χαρακτηριστικά η Κελεκίδου, η οποία δε συμφωνεί με τους διάσημους συναδέλφους της, οι οποίοι εκθέτουν τα παιδιά τους στο φως της δημοσιότητας.