Στο σφυρί και το πατρικό του Βοσκόπουλου

30.03.2011
Νέο επεισόδιο στη διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου με το Ελληνικό Δημόσιο όσον αφορά τις εκκρεμείς φορολογικές του υποθέσεις είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου με το Ελληνικό Δημόσιο όσον αφορά τις εκκρεμείς φορολογικές του υποθέσεις είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο λαϊκός βάρδος στην προσπάθειά του να σώσει το πατρικό του σπίτι στον Κορυδαλλό κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του Γρηγόρη Μεντή αίτηση ανακοπής του πλειστηριασμού στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά.

Πρόκειται για οικήματα εντός οικόπεδου έκτασης 690 τετραγωνικών μέτρων μεταξύ των οδών Εκτορος και Διογένους με αντικειμενική αξία €365.960 και εμπορική €839.000.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τόλη Βοσκόπουλου, το σκεπτικό της αίτησης ανακοπής του πλειστηριασμού βασίζεται στο ότι εκτιμήθηκε λανθασμένα η αξία του ακινήτου και πως οι υποθέσεις του τραγουδιστή δεν έχουν τελεσιδικήσει καθώς εκκρεμούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Εκτός από το οικόπεδο στον Κορυδαλλό, το Ελληνικό Δημόσιο φέρεται να έχει δεσμεύσει στην Αθήνα τρία διαμερίσματα έκτασης 97, 98 και 99 τ.μ. αντίστοιχα, δύο στον Αγιο Ιωάννη Θεολόγο Μαλεσίνας 100 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, και όλα τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του κ. Βοσκόπουλου.

A.M.