Περρής vs Μενεγάκη: "Είναι καρικατούρα"!

20.05.2011
Κάποτε είχαν καλές σχέσεις. Κολλητούς δεν τους έλεγες, αλλά την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη ήταν στον ΑΝΤ1, αλλά και μετά στον Alpha, αλλά πάντα παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, πήγαινε πάντα

Κάποτε είχαν καλές σχέσεις. Κολλητούς δεν τους έλεγες, αλλά την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη ήταν στον ΑΝΤ1, αλλά και μετά στον Alpha, αλλά πάντα παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, πήγαινε πάντα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και όλοι (μαζί και ο Βαγγέλης Περρής) έδειχναν να περνάνε καλά. Μετά τον χωρισμό της με τον Λάτσιο κάποιοι είπαν ότι κάτι έχει αλλάξει στη σχέση τους, αφού πέρυσι το «Όλα» την εποχή που όλοι μιλούσαν για τον μυστηριώδη Ματεό, αλλά δεν είχαν «αποδεικτικά» στοιχεία ότι γνωριζόταν με την Ελένη, πρώτο το «Όλα» έβγαλε την επίμαχη φωτογραφία της Μενεγακη με τον Παντζόπουλο στην παραλία.

Έκτοτε, δεν είχε συμβεί κάτι, αφού η σάτιρα σε εκείνη συνεχιζόταν όπως παλιά, ενώ κι εκείνη από τον «Καφέ» παίζει βίντεο από την εκπομπή τους. Μέχρι που βγήκε ο Περρής και από τη ραδιοφωνική του εκπομπή τα έχωσε κανονικά στην Ελένη. Και μιλάμε για χοντρό χώσιμο, αφού τη χαρακτήρισε «καρικατούρα» του εαυτού της. Ο Περρής, λοιπόν, κατηγόρησε την Μενεγάκη για αλλαγή… πλεύσης σε αυτά που έλεγε πριν και μετά το διαζύγιο της με τον Λάτσιο.

Ο Περρής υπενθύμισε ότι η Ελένη πριν το διαζύγιο προέβαλε το πρότυπο της συζύγου και μητέρας, θεωρώντας αδιανόητο οτιδήποτε υπήρχε πέρα από το γάμο της. «Παλιά έλεγε ότι αν τύχει κι ερωτευτώ θα πάρω τα βουνά, γιατί εγώ την οικογένεια μου δεν τη διαλύω» είπε χαρακτηριστικά ο Περρής τονίζοντας ότι σήμερα εκείνη «πουλάει» κάτι άλλο. Και συνεχίζει τη σκληρή κριτική: «Όταν είσαι φανατικός μιας θεωρίας και μετά πας σε μία άλλη, είσαι υποχρεωμένος να ζητήσεις συγνώμη από το κοινό που σε παρακολουθεί».

Και μας υπενθύμισε τις μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές πόνου που ζήσαμε πέρυσι της ζωντοχήρας Ελένης, η οποία την πρώτη μέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έσκασε μύτη στον «Καφέ» με μαύρα, ενώ για αρκετές μέρες ήτο μέσα στο… πένθος. «Μπορεί να μεγαλώνει παιδιά αλλά έχει γίνει καρικατούρα του εαυτού της» είπε χαρακτηριστικά ο Περρής και ναι, οι παλιές καλές μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Πάντως, οι δηλώσεις του προκάλεσαν αίσθηση, αφού αυτή παίζει να είναι η πιο σκληρή κριτική που έχει ακούσει η Μενεγάκη για την αφεντιά της. Και βρήκε (η κριτική) πολλούς σύμφωνους. Τυχαίο; Χμ… δε νομίζω!